Snelle service en de prijs is dik ok?!

Snelle service en de prijs is dik ok?!

Corecte en snelle levering

Zeer snelle levering Fijn de Firma te leren kennen

Steeds goede ervaring bij Optiphar

We hebben al steeds een erg goede service gekregen bij Optiphar: de website is duidelijk en makkelijk te gebruiken. De betaling verloopt veilig. Nu was er een eerste keer een product niet voorradig, maar er werd meteen een mail gestuurd hierover met de mdedeling dat onze bestelling hierdoor een dag later geleverd zijn worden: top communicatie dus. Bovendien verloopt het bestellen, verzenden en levering steeds erg vlot! En zoals gezegd: prima communicatie!

Super.

Super.. Vandaag bestellen . morgen geleverd.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

is een pak goedkoper dan bij de apotheek

is een pak goedkoper dan in de apotheek; ik neem veel voedingssupplementen bij mijn medicatie en het scheelt toch wel 20 tot 30%. Ik vind het nog altijd erg dat voeding supplementen zo duur zijn terwijl ze de mensen moeten stimuleren om dat te nemen ipv medicatie. De levering is altijd op 1 @ 2 dagen thuis gebracht waar je niets voor moet betalen. Soms zit er een staaltje bij van iets; wat voor mij altijd wel mag (nog maar 2x gehad) wat echt wel tof is.

Alles prima in orde

Alles prima in orde

Alles is verlopen zoals voorzien.

Alles is verlopen zoals voorzien.

alles ok

goede samenwerking

Prima website

Prima website, goede afhandeling en bezorging

uitstekende service

uitstekende service, snel geleverd zonder problemen, goed verpakt en verzorgd

Snelle levering, prima service.

artikel was niet op tijd volgens ?

artikel was niet op tijd volgens belofte voorhanden

Duidelijke site

Duidelijke site, goed op de hoogte gehouden wat betreft verzendstatus.

Alles was tijdig en volgens afspraak ?

Alles was tijdig en volgens afspraak geleverd. Alles was overzichtelijk van bestelling tot levering

Super snelle levering

Super snelle levering

Helaas was ??n product niet meer zo ?

Helaas was ??n product niet meer zo lang houdbaar. Snelle levering.

De producten waren snel bezorgd en goed ?

De producten waren snel bezorgd en goed ingepakt. paar extra proeven van persoonlijke verzorging producten waren erbij

Binnen 24h mijn bestelling

Binnen 24h mijn bestelling. Top!

Snelle levering! Goed verpakt. Kortom uitstekend.

Ik was op zoek naar Eucerin Sun ?

Ik was op zoek naar Eucerin Sun Cr?me-Gel Oil Control Dry Touch SPF50+ In de regel kost deze ca. ?16,00 in Nederland maar bij Optihar slechts ?10,56. Dus zeer goedkoop! Tevens, super snelle levering! Ga ik hier zeker weer bestellen.

Nadat de eerste bestelling geleverd ?

Nadat de eerste bestelling geleverd wasmachine met een kapotte fles doucheschuim, wat gelekt hadden op alle andere producten in de bestelling, meteen gemaild. De volgende dag werd er een nieuw pakket met een duplicaat van mijn eerste bestelling bezorgd. Heel erg bedankt voor de goede service!

heel correcte en snelle levering

heel correcte en snelle levering

het bestellen was snel gebeurd

het bestellen was snel gebeurd. en de bezorging was er ook netjes en snel bezorgt

alles ok

alles ok , ;;;;;