Super vriendelijk, snel en deskundig te woord gestaan en supersnelle bezorging.

Super vriendelijk, snel en deskundig te woord gestaan en supersnelle bezorging.

Great online Apotheek

Delivery was super fast, even faster than what was estimated on the website. Price I'm not sure, but reasonable for me. Strongly recommended.

Goedkoop en snel

Het door mij bestelde product was het goedkoopst bij Optiphar en de beloofde levering binnen de 24 uur klopte (hoewel dit geen noodzaak was voor mij).

Snelle en vlotte service met ?

Snelle en vlotte service met interessante kortingen.

Alles ok

Alles ok. Snel. Zeer tevreden met dat ik als leveringswijze "aflevering op bpostpunt" kon aanduiden.

Zeer snelle service

Zeer snelle service

voorraadstatus verkeerd, levering verkeerd - toegevoegd: reactie leugenachtig

Ik bestelde 3 produkten van Bayer, die op het moment van de bestelling alle drie stonden aangegeven als 'op voorraad'. Later op de dag kreeg ik een mail dat ??n produkt niet in voorraad was en besteld moest worden. De levering zou daardoor een extra dag vertraging hebben. Vervelend, want het waren uitgezochte hulpmiddelen voor mijn diabetes die ik dringend nodig had. Toen kwam de levering, en daar bleek nu een middel van een ander merk bij te zitten! Ik ben hierover nooit op de hoogte gebracht. Er is nooit om mijn akkoord gevraagd. Ik bestel nooit meer bij deze firma. --- de reactie van deze firma is typisch 'positief'. Er is helemaal geen 'nieuwe versie' van wat ik bestelde. Het was gewoon een ander merk, met als gevolg dat de naalden veel te diep in mijn huid drongen en ik het boeltje volledig mocht weggooien!

Service

Bestellen, betalen en snelle levering . meer moet het niet zijn. Zeer scherpe prijzen.

correcte prijs

correcte prijs, snelle levering. we gaan er zeker nog gebruik van maken

bestelling en levering

snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling,ook al had ik maar juist voor 15u besteld,de bestelling was toch correct geleverd door bpost de volgende dag,waarvoor dank

all good ;-)

good prices, quick delivery, excellent customer service! very satisfied :) Y Lopez Amsterdam, NL

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Super service!

Super service!

Snelle levering goede kwaliteit.

Snelle levering goede kwaliteit.

Snelle en goed verpakte levering

Snelle en goed verpakte levering. Niks aan op te merken.

scherpe prijzen

scherpe prijzen, vlotte levering , goede info over verzending , al met al niks op aan te merken !!!

zeer tevreden

zeer tevreden

Snel

Snel en correct

Alles verliep heel vlot dank u Wel!

Alles verliep heel vlot dank u Wel!

heel snelle levering.

heel snelle levering. veel goedkoper dan andere aanbieders geen **** of goedkope merken, maar wel de A-merken aan spotprijzen

Keurige afhandeling en snelle levering.

Keurige afhandeling en snelle levering. Alleen stond op de website dat je met creditcard kon betalen maar dit bleek bij het afronden van de bestelling niet mogelijk.

Ik heb geen enkele negatieve opmerking

Ik heb geen enkele negatieve opmerking, zeer vlugge bediening.

Producten te verkrijgen die op andere ?

Producten te verkrijgen die op andere online-apotheekwinkels niet te krijgen zijn. Snel in levering en correct. Soms duurder dan andere webwinkels

Zeer tevreden, zorgvuldig verpakt en snel geleverd!

Steeds mooie prijzen en een zeer vlugge ?

Steeds mooie prijzen en een zeer vlugge levering. Dit bedrijf is een echte meerwaarde!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440