Alles in orde!

Alles in orde!

heel snelle en correcte levering

heel snelle en correcte levering. voor herhaling vatbaar

Goede informatie en scherpe prijs t.o.v ?

Goede informatie en scherpe prijs t.o.v andere firma's en snelle levering.

UItstekende service

UItstekende service . correcte aflevering en verpakking. Vlugge levering

VLOT EN SNEL VERLOOP

VLOT EN SNEL VERLOOP - PERFECTE LEVERING

goede afhandeling en snelle levering ?

goede afhandeling en snelle levering goed voor de volgende keer

aanbevolen

snel en zonder problemen geleverd

De bestelling is niet afgeleverd door ?

De bestelling is niet afgeleverd door de post , eerst waren we niet thuis. !!!!!! 2e post was dan gesloten, 3 gevraagd om terug aan te bieden 3 problemen in het sorteer centrum in Gent ???? Kon niet afgeleverd worden,Nadien waren we in verlof, dan hebben we gevraagd terug te sturen[ de eerste maal waren we wel thuis, bel niet gehoord) waarschijnlijk.dus een slechte ervaring. Groeten Elie martens

Perfect!

Zoals altijd, vlotte en perfecte levering aan een eerlijke prijs.

Fijne ervaring!

Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Heel tevreden, voor herhaling vatbaat

Brede produktenwaaier, goede prijs, snelafwerking, vlotte aflevering. Ik ben heel tevreden.

Goede dienstverlening

Goede dienstverlening, correct en goede prijs.

prima hoor

prima hoor. bestelling is op tijd en tegen redelijke vergoeding geleverd.

gemak dient de mens

snel en goed verzorgd

Zeer degelijke website

Zeer degelijke website. Levering volgens afspraak.

??????

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden. Goede prijs en blij met de producten.

Zeer vlotte afhandeling

Duidelijke en makkelijke webshop, veel keuze, zeer snelle afhandeling, vlotte communicatie.

alles was in orde

alles was in orde, alleen jammer dat ik pas na de bestelling een kortingbon kreeg voor een volgende bestelling (wel heel kort, tot eind aug), voor nieuwe klanten mocht er wel een welkomstkorting zijn !

Prima en snel

Prima en snel

Het gewenste product in zeer korte tijd

We hebben uw bestelling in goede orde tijdig ontvangen; hartelijk dank daarvoor. We vinden de wijze van bestellen - voor de 1e keer - nogal omslachtig, maar wel goed. ook het aanmaken van een account viel niet mee voor iemand van ruim 80 en slechtziend. Al met al een goede kennismaking en een prima product in zeer korte tijd. Wim Lamers

Super content

Ze zyn heel correct in de afwerking van je bestelling. Als er een product niet voorradig is, word je hiervan tydig op de hoogte gebracht. Je levering loopt hoogstens 1 dag vertraging op. Interessante kortingen op de producten.

Heel tevreden over de producten

Ik ben een tevreden klant. Producten zijn goed en betrouwbaar Levering is discreet en heel snel.

Binnen paar dagen alles netjes binnen ?

Binnen paar dagen alles netjes binnen gekregen was de 1e aan koop en ben tot nu toe met alles tevreden hoor ! Met vriendelijke groet Mevr Agnes

Een aanrader

De site is zeer gebruiksvriendelijk en de levering aan huis verloopt ook heel vlot. Het prijsverschil is indrukwekkend. Ik vertel het aan buren en vrienden.

ik ben al lang klant

ik ben al lang klant, ik was altijd zeer tevreden. Nooit was er iets mis met de levering doch bij mijn laatste bestelling was er een tube shampoo stuk gegaan, geen paniek, 1 mailtje volstond om een nieuwe tube shampoo terug te krijgen, TOP, bedankt Optiphar

81 Antwerpseweg b

Geel 2440