Ze spreken over 3 tot 5 WERKdagen

Ze spreken over 3 tot 5 WERKdagen, heb het op zondag besteld. We zijn nu terug zondag, en heb nog niets gehad, tja wij hadden het ook al eerder verwacht was de uitleg, maar maandag of dinsdag heeft U het zeker, zijn inderdaad 5 werkdagen, Maar in totaal wel 9/10 dagen Tja, maar U heeft toch 20 procent korting gekregen Oja zat wel een feestdag tussen, Nee bedankt, voor mij geen Optiphar meer, Heb waarschijnlijk geen of te weinig geduld, LOL

Goed, snel en correct

Alles is vlot verlopen en vriendelijk ?

Alles is vlot verlopen en vriendelijk behandeld

vitis bestelling

De bestelling verliep vlot en vlekkeloos Ook de bezorging was vlot en belangrijkste , de prijs ! Ik zag toch wel dat profijt had gedaan

goede service

goede service

Helemaal perfect.

Juiste product. Vlot geleverd. Abusievelijke dubbele betaling meteen teruggeboekt. Product voldoet aan de wensen. Dus eigenlijk helemaal perfect.

supersnelle levering wij bestellen ?

supersnelle levering wij bestellen zeker terug 200% top

Bestelling snel en compleet binnen.

Bestelling snel en compleet binnen.

BETER KAN NIET

BETER KAN NIET

Incontinentie materiaal

Goede service. Prijs voor bestelde producten in vergelijking met andere online bedrijven goed.

Perfecte service

Perfecte service, zoals gewoonlijk! Bedankt hiervoor.

Correcte en snelle behandeling en ? AANBEVOLEN

Correcte en snelle behandeling en afhandeling . zeer tevreden !

Vlot en goed geregeld en laten bezorgen.

Vlot en goed geregeld en laten bezorgen.

Bestelling,

Bestelling, Maandag een bestelling gedaan, dinsdag ontvangen. Ben meer dan tevreden. H v.d. B. uit Enschede

Snelle levering, lage prijs tov andere sites, snelle reactie op mijn vraag per mail. Erg tevreden klant!

Perfect snel duidelijk en netjes!

Perfect snel duidelijk en netjes!

super service snel geleverd goede ?

super service snel geleverd goede prijs !!!

altijd een stipte levering.

altijd een stipte levering.

super snelle levering

super snelle levering , nog nooit problemen gehad , zou jullie zekers aanbevelen

Correcte info (er waren bestelde ?

Correcte info (er waren bestelde producten niet voorradig) ontvangen, bij levering was alles netjes ingepakt ;prijszetting is zeer concurrentieel. Een aanrader !!

Eerste bestelling gedaan. Netjes en snel ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar. Super bedankt!

Super snelle service

Super snelle, correcte service.

heel snelle levering!

heel snelle levering!

Optiphar

..............

Snel en helemaal zoals beschreven!

Snel en helemaal zoals beschreven!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440