Goede prijs kwaliteit en snelle ?

Goede prijs kwaliteit en snelle levering.

Snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis. Geweldig...

Quick delivery

Quick delivery

Vlotte behandeling en stipte levering.

Vlotte behandeling en stipte levering.

zoals steeds prima service en snelle ?

zoals steeds prima service en snelle levering

Makkelijke site,zeer snelle bevestiging ?

Makkelijke site,zeer snelle bevestiging van bestelling. Snamiddags besteld,en de volgende dag om 8h30 bestelling al geleverd en correct! Dus top!

goede service

de bestelde producten werden snel geleverd, maar er zat een fout product bij. ik belde met de apotheek en kreeg een uiterst vriendelijke mevrouw aan de lijn. ze zond mij meteen het juiste toe en ik mocht het andere gewoon retourneren op hun kosten. we kregen zelfs een gratis productje in onze nieuwe bestelling als compensatie voor de fout. ondanks de fout toch heel goede service

De website is overzichtelijk en er is ?

De website is overzichtelijk en er is blijvende informatie over uw zending . Service is top

Goede service, snelle levering

vlot bij bestellen en vlotte levering

vlot bij bestellen en vlotte levering

Prima levering

Prima levering

Zeer content maar korting gemist!

Zeer content. Ik vind het wel jammer dat ik een bestelling plaats van 155 euro en dan nadien pas zie dat er een korting van 5 euro vooraan op de website staat. Ik vind dat men die automatisch mag toekennen. Nu voel ik me voor 5 euro ******en.

Snel besteld, snel geleverd!

Snel besteld, snel geleverd. Top!

snelle levering, goede prijs

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling Het aangekocht pakket werd zeer snel geleverd en de prijzen zijn goedkoper dan bij de concurrentie

snel en niet te duur

snel en niet te duur

Tevreden. 1 minpuntje.

Het was mijn eerste bestelling. Ik ben heel tevreden over mijn bestelling. Enig minpuntje voor mij: er is geen vermelding tijdens het bestellen dat er een bepaald product niet voorradig is. Nadien krijg je wel een mail, maar ik had er op gerekend dat het vrijdag zou toekomen. Aangezien het weekend was, moest ik toch nog extra naar de apotheker om babyvoeding. Het zou interessanter zijn moest het vermeld worden tijdens de bestelling. Voor de rest heel tevreden.

Gewoon top

Zeer tevreden, snelle en verzorgde verzending, zeer aantrekkelijk website en prijzen, gewoon top!

Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering

Bestelling gedaan rond 15u. en 's anderendaags tegen 11u. werd de bestelling al geleverd door Bpost. Plus een gratis staaltje. Fantastisch.

Snelle levering. Alles in orde. Goede service.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. Zeer snelle en correcte levering. Optiphar is aan te bevelen!

zeer snel geleverd en netjes verpakt!

zeer snel geleverd en netjes verpakt!

Alles is vlot en volkomen naar wens ?

Alles is vlot en volkomen naar wens verlopen.

snelle levering juist product geleverd

81 Antwerpseweg b

Geel 2440