Super service!

Super service!

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Vlotte correcte verzending.

Vlotte correcte verzending. Voor herhaling vatbaar.

Al dikwijls bestelling geplaatst

Al dikwijls bestelling geplaatst. Steeds in orde ..supervlot en altijd in orde . Het scheelt niet alleen in prijs maar voor iemand die doordeweek alle dagen werkt is t een prima oplossing.

Dit was niet onze eerste bestelling en ?

Dit was niet onze eerste bestelling en telkens verloopt alles vlot en correct Een aanrader!

Een echte aanrader ! Snel, correct en interessante prijzen.

goeie service

goeie service, goed product!

Aanbeveling..

Gemakkelijk, snel,overzichtelijke website.

wacht al een week op men bestelde ?

wacht al een week op men bestelde artikelen nog altijd niks aangekomen krijg een mail bestelling verzonden daarna ??n je bestelling heeft een dag vertraging tja we zijn een week verder nog altijd niks heb ondertussen al zelf naar de apotheek gemoeten dus tja !

altijd tip top in orde en stip geleverd.

altijd tip top in orde en stip geleverd.

Zeer gemakkelijk om online te ?

Zeer gemakkelijk om online te bestellen, zeer snel geleverd, prijzen ook zeer goed.

Vlotte levering

Vlotte levering. Mooi aanbod.

Uitstekende service en assortiment

Uitstekende service en assortiment

Stipte en correcte levering

Opnieuw een correcte levering, met vermelding van een product dat uit het gamma is gehaald en dat het bedrag terug gestort zal worden.

Online apotheek zoals het hoort

Online apotheek zoals het hoort : correct uitgevoerde bestelling, snel geleverd. Aan te bevelen, uiteraard.

Bestelling is afgegeven in de ?

Bestelling is afgegeven in de Irisstraat 1 i.p.v. Anjerstraat 1 Hoe dit mogelijk is zal wschl. een geheim blijven. Dank zij de eerlijkheid van die mensen na 11 dagen toch bij ons terecht gekomen. Hadden die mensen niet eerlijk geweest, was ik mijn geld dan kwijt ? Ik heb niets afgetekend. Normaal moeten jullie dan verhaal zoeken bij Bpost.

Duidelijke en correcte info op de website. Gemak van betaling. Stevige verpakking en snelle verzending. Correcte bestelling.

BEN VOOR DE ZOVEELSTE MAAL ZEER TEVREDEN

BEN VOOR DE ZOVEELSTE MAAL ZEER TEVREDEN

Heel snelle levering. Goed verpakt en een gratis staaltje erbij. Aanrader.

De seevice was ok maar bij andere ?

De seevice was ok maar bij andere online apothekers kreeg ik bij mijn bestelling altijd een cadeautje en veel staaltjes. Dat maakt voir mij het verschil= klantenbibding!!!!!!

altijd heel correct en vlug leverbaar

altijd heel correct en vlug leverbaar

Scherpe prijzen en altijd correct

Scherpe prijzen en altijd correct, volledig en tijdig geleverd.

Alles tip top in orde

Alles tip top in orde. Top verkoper

Prima en correct.

Prima en correct.

Snelle bezorging (echter niet binnen 24 ?

Snelle bezorging (echter niet binnen 24 uur, houd hier dus rekening mee. Mijn bestelling kwam na twee dagen binnen). Groot assortiment.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440