Goede service.

Goede service.

Had nog niet eerder een bestelling ?

Had nog niet eerder een bestelling gedaan, maar heb alleen maar een uitstekende beoordeling zoals het is verlopen.. Hartelijk dank , Ali

Goede kwaliteit-prijs verhouding

Goede kwaliteit-prijs verhouding

Professionele service.

Professionele service. Correcte en duidelijke informatie.

Heel blij van jullie goeie service??

Heel blij van jullie goeie service??

Handig en stipt

Overzichtelijke cataloog Handige bestelwijze Stipte levering

super service en altijd op tijd en heel ?

super service en altijd op tijd en heel goed opvolgbaar nooit een probleem top grz silles j

evaluatie

ben tot nu toe heel tevreden over mijn aankopen - vlotte levering-perfect verzonden goederen-geen enkel probleem

produkten vlug en goed ingepakt ?

produkten vlug en goed ingepakt geleverd. Wat de produkten zelf betreft moet ik nog ondervinden, te vroeg om een beoordeling te geven

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Bestelling is snel geleverd

Bestelling is snel geleverd, helemaal compleet tevreden over de producten. Niks op aan te merken.

Vlug en goed!

Vlug en goed!

correcte en snelle levering.

correcte en snelle levering.

Produkt niet geleverd

Ik had een bestelling gedaan en constateerde dat er een product niet bij zat belde jullie op en drie dagen (door paasweekend) nadien kwam het ontbrekende product toe met een extraatje fijn.

Heel vlot verlopen

Heel vlot verlopen

Prima levering

Prima levering. Positieve beoordeling.

Hele snelle levering en ook nog een ?

Hele snelle levering en ook nog een aantal proefmonstertjes bij mijn bestelling. Ik ben fan!

Handig bestellen vanuit je zetel.

Snelle en correcte levering. Alles verloopt steeds prima !

TIPTOP

goedkoop kwaliteit snelle en correcte service

prima!

Bestelde producten voldeden aan de eisen, vlotte communicatie.

Goede prijs, snelle verzending

Prima prijs, net iets goedkoper dan andere online-drogisten. Fijn dat er wat extra samples bijzaten, dat vind ik sympathiek. Verzending was snel, maar ik had liever gehad dat de verzender het bij de buren had aangeboden i.p.v. een tweede keer terug te komen en 't pakketje vervolgens af te leveren bij een pakketpunt in de buurt. Hierdoor had ik het pakket pas 6 dagen na verzending in huis.

Goede informatie

Goede informatie, ook als het een dag langer duurt, krijg je bericht. Snel en goed

Snel geleverd, prima communicatie eromheen

Snel geleverd, prima communicatie eromheen