zowel de bestelling als de levering ?

zowel de bestelling als de levering zijn zeer vlot verlopen

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden, wat een spectaculaire snelle levering. Zal zeker niet schromen om via Optiphar - Online Apotheek mijn artikelen aan te schaffen!

Snelle levering.

Snelle levering.

Verzending

Dag, Alles gaat doorgaans vlot. Wel is mijn laatste bestelling, om 14.30u ipv normaal in de voormiddag, slechts 2 dagen later aangekomen en dus niet s'anderendaags. Groeten, P. Soin

Snelle levering Goede prijs Goed product

Exact description,

Exact description, very well packed, superfast delivery, highly recommended!

leveringen

Altijd zeer tijdige en correcte levering. Daar bovenop zeer mooie kortingen. Alleen maar aan te bevelen! Topservice!

Bestelling binnen 24 keurig afgeleverd.

Bestelling binnen 24 keurig afgeleverd.

Ik mis een bevoorrechte behandeling ?

Ik mis een bevoorrechte behandeling voor goede klanten. Als je mijn historiek zou bekijken, zou je toch moeten opmerken dat ik al veel besteld heb. .waarom eens niet een extra korting? Het gratis monster waarmee onlangs reclame gemaakt werd was maar h??l miniem. ,een tegenvaller.

perfecte verwerking van gevraagde ?

perfecte verwerking van gevraagde goederen ,goed verpakt bij levering.

Efficient alles ok

Efficient alles ok

Goede site duidelijk en bestelling op ?

Goede site duidelijk en bestelling op tijd

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar, uitstekende service, snelle levering, nog nooit iets op aan te merken gehad!

Onwaarschijnlijke TOP service.

Onwaarschijnlijke TOP service. Goedkoop, vlug en kwalitatief. Compliment !!

snelle service/levering

snelle service/levering

Snelle levering, goede prijs.

Prima producten en snel geleverd

Prima producten en snel geleverd. Alleen dacht ik dat ik mijn adres gewijzigd had, maar het bleek dat ik alleen mijn factuuradres gewijzigd had en dus werd het op het verkeerde adres bezorgd. Net heb ik het aangepast en hopelijk wordt het in de toekomst wel op mijn adres afgeleverd.

Onbegrijpelijk goedkoop

Onbegrijpelijk goedkoop! In Nederland zou ik ? 20,- meer moeten betalen! En ook nog de volgende dag in huis vanuit Belgi?. Echt super! Graag tot een volgende keer!

snel goede prijs kwaliteit verhouding

snel goede prijs kwaliteit verhouding, prima!

Snel binnen en goede producten

Snel binnen en goede producten

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Het product was net zoals gezegd goed ?

Het product was net zoals gezegd goed en heb het erg snel ontvangen.Bedankt.

Very satisfied..good quality products..

Very satisfied..good quality products..

snelle levering prima afhandeling

snelle levering prima afhandeling

Snelle levering! Het enige wat ik een nadeel vondt is dat het als pakketje verzonden wordt terwijl het door de brievenbus past. Maar des al niet te min alsnog de goedkoopste vergeleken andere sites die het product ook verkopen.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440