Alles naar wens.

Alles naar wens. Correcte afhandeling

Betrouwbare online verkoper

Optiphar is een betrouwbare online verkoper. Ik had een digitale oorthermometer besteld en vanuit Belgi? was deze binnen drie dagen op ons adres in Nederland bezorgd.

Snelle bezorging, uitstkende service en goede prijzen

Ben heel blij met de producten, service, snelle bezorging en prijzen

Duim brace.

Supersnelle levering ondanks dat het product niet voorradig was,maar 1 dag later geleverd,helemaal in orde..

Snelle levering!

Makkelijk besteld en super snel in huis!

Een aanrader.

Overzichtelijke site, eenvoudig in gebruik met al de nodige informatie, vlotte afhandeling en bovendien erg competitieve prijsaanbiedingen. Reeds meermaals besteld. Een echte aanrader.

alles perfect geregeld!!

Bestellen, betaling,bezorging alles zonder problemen. in een woord super.

Super service

Scherpe prijzen,betrouwbaar,snelle afhandeling en levering. Verschillende leveringsmogelijkheden,ik ben zeer tevreden en plaats nog bestellingen!

Duidelijk, goede prijs en geleverd zoals beloofd

Helemaal prima

leuk met een extra lotion erbij

borrage olie

goed, maar tabletten nogal groot.Slikken wel makkelijk door !

Netjes verzorgd!

Zoals het hoort!

Prijs OK, product OK, leveringstermijn zou een dagje sneller kunnen.

Nette levering voor een goede prijs

De luchtbevochtiger die we kochten was nergens goedkoper dan hier en op veel plaatsen overigens ook uitgeput. Alles is op tijd toegekomen, correct verpakt. Zelf hou ik niet zo van bpost als pakjesdient, dat vond ik het enige nadeel. (Reden: slechte tracking, onmogelijk om te parkeren bij het postkantoor wat bij een groot of zwaar pak noodzakelijk is, trage heraandiening, niet aanbellen voor levering)

correct , maar beperkt

de afhandeling is goed, maar kreeg toen een bericht, niet op voorraad, ook maar beperkt bij groothandel, dan maar geld teruggestort, maar geen bericht wanneer het wel leverbaar is

Zeer content

Zeer goed verlopen van bij de bestelling tot levering

Rode rijst

Heb weinig beoordeling, ik kan alleen zeggen dat mijn bestelling beste zorg aan mijn adres is afgeleverd. Waarvoor mijn beste dank.

Chris Maes

super alles was geweldig

Eerste ervaring met Optiphar

Volledig correct verloop van bestelling tot levering, een aanrader !

uitstekend

vlugge levering

service

Niets op aan te merken! Hebben zelfs verwittigd dat de levering iets later ging zijn bij gebrek van een product dat niet in voorraad was. Prima service!

Snelle levering makkelijke site

Alles io makkelijke site. Goede opvolging en snelle levering. Zal nogmaals bestellen

heel goed !

alles OK !!!!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tandpasta

Super snel geleverd en netjes

Exelent

Heel goed alles liep perfecte zal zeker verdere bestellen bedankt van tevreden klant.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440