Bestelling meerdere artikels

Alles stipt geleverd! Bestelling te volgen op internet, prima!

Heel tevreden :-)

Snelle levering en heel tevreden met het produkt :-)

prijs o.k.

prijs o.k. en snelle aflevering, behalve van de post waar het pakje soms dagen blijft liggen!

perfect en snelle levering!

perfect! geen op of aanmerkingen, zeer tevreden

redelijk snelle levering

De hoge verzendkosten waren in mijn ogen niet nodig, daar het bestelde artikel door de brievenbus had gekund, en heel jammer dat een paar dagen later hetzelfde product in de aanbieding kwam.

levering

Heb wat besteld en het werd heel snel geleverd. Kon het goed volgen via de track en trace code. Optiphar blijft in mijn favorieten staan

Zeer snel en correct geleverd

Snelle en correcte levering. Voor herhaling vatbaar.

1ste bestelling

Bestelling , betaling en aflevering is vlekkeloos verlopen. Zal hier verder gebruik van maken.

snelle aflevering

Ik had de bestelling 2 dagen later in huis wat ik erg snel vond .

Precies, snel exacte levering

good product, good delivery

goed product, een goede internet site (ook proberen om een Engels versie te maken) verpakking, voedsel levering

Schitterende service

Heel vlugge levering, op je vragen heel vlug een antwoord en wat de prijs betreft ook nog eens voordelig. Wat moet je nog meer hebben.

Snel, perfect!

Vandaag bestellen en overmorgen in huis.

Correcte sevice

Levering volgens de beloofde snelle termijn. Goed verpakt. Alles in orde.

een levering zoals het moet !

een levering zoals het moet snel degelijk en correct

De bestelling werd op 2 dagen tijd afgeleverd met een zondag tussen, dus tevreden, ook de prijs was ok;

Gezien de prijs , kwaliteit en niet lang wachten top waren, zou ik anderen ook aanraden om bij Optiphar online te bestellen.

Alles tip top!

Gemakkelijke bestelling, vlotte en prima levering.

Perfeckt.

Alles perfeckt afgeleverd.

Goede website voor apotheek artikelen

Duidelijke berichtgeving, snelle bezorging en bij niet beschikbaar zijn van artikelen zorgen ze er alsnog voor dat je het de volgende dag ontvangt. Prijzen zijn prima.

betrouwbaar

betrouwbaar in aankoop van producten

Supersnelle en goede bezorging van het bestelde artikel.

Ortho-borsteltjes van Oral-B besteld voor een heel aantrekkelijke prijs. Een dag na de bestelling werden ze al bezorgd.

Prima service!

Door te googelen vond ik dit bedrijf als goedkoopste. Helaas kreeg ik spullen die al snel over datum gingen. Nadat gemeld te hebben kon ik de produkten kosteloos terugsturen en kreeg direct lang houdbare pillen. Kreeg er zelfs nog een presentje bij, goed bedrijf dus!

prima levering, snel

Gewoon perfect !!

Het gevraagde en op tijd geleverd.Perfect.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440