Snelle correcte levering

Goed bedrijf

Tevreden

Goed en snel bezorgd.

Matig verpakt

Bestelling en levertijd in orde, matig verpakt - verpakkingsdoosjes van zalven niet meer intact.

Goede prijs-kwaliteit!

Een scherpe prijs en de dag na bestelling al geleverd aan huis. Prima service!

snelle service

zondag besteld en dinsdag in huis. Het was alleen wel dat het pakketje niet tussen de tijd werd bezorgd die werd aangegeven. Dat is wel een beetje jammer, maar daar kan Optiphar ook weinig aan doen.

Goede klantenservice

Had een verkeerd product toegezonden gekregen. Toen ik hiervoor belde, vroegen ze om dit terug te zenden en gingen ze het juiste product gelijk opsturen. Een dag later had ik het al, met een gratis shampoo als verontschuldiging. Top!

Alles was snel en correct geleverd, een extra staaltje ontvangen.

ik kan deze site aanbevelen.

Alles is verlopen zoals het moet,klantvriendelijk aan de telefoon als je vragen hebt. Bedankt!

Snelle en correcte aflevering

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering, omruiling nodig en dit ging zeer vlot. Zeer tevreden, een aanrader.

Correcte en snelle levering van de bestelde producten

Warm aanbevolen.

Helemaal tevreden

Netjes op tijd geleverd en goede producten.

alles stipt en correct in orde

Snel en ongecompliceerd

De bestelling bij Optiphar ging snel en ongecompliceerd, zonder rompslomp en poespas. En hij werd ook nog eens heel snel bezorgd!

Snel

De bestelling werd keurig snel en volgens afspraak geleverd

prima aankoop

De bestelling was er zeer snel en iets voordeliger als elders.

nabesteld product werd gelijktijdig geleverd maar stond niet op de factuur (was al wel betaald).

Ik had dezelfde dag nog een product nabesteld omdat hetgene ik wilde niet voorradig was. Er was me geen alternatief voorgesteld, dus heb ik zelf gezocht. Het nabestelde product werd gelijktijdig geleverd met het andere product, maar stond niet op de factuur (was al wel betaald).

Snel en handig

mijn bestelling was er na 1 dag, ook al zou het oorspronkelijk 2 dagen duren, dikke prima dus.

Correcte service

Zie hieboven

uitstekend

alles was in orde !

Stipte levering .

Stipte levering zoals beloofd de dag erna. en het extra tje in de verpakking is ook mooi meegenomen.

verzending

Stipte en verzorgde verzending ! Nog nooit problemen gehad, alsook niet ivm de betaling ! Bedankt

Eerste bestelling bij Optiphar

Snelle verzending, correcte verpakking en een goede prijs!

alles helemaal zoals beloofd gegaan!

In de winkel niet verkrijgbaar maar wel bij Optiphar!

zeer goede onlineshop

Alles zeer vlot verlopen en zoals gepland. Zeer tevreden zal in de toekomst zeker nog bij jullie kopen.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440