Netjes

Netjes verwerkt, opgestuurd en de betaling was ook makkelijk.

Goedkoop en een supersnelle levering

Prima en correcte afhandeling van mijn bestelling!

De titel zegt naar mijn mening al alles.

Goed!

Alles oke. Snelle correctie levering

Helemaal niks op aan te merken. Met een dag mijn bestelling in huis, top!

correcte afhandeling

Gemakkelijk te bestellen en snel toe gekregen

Nieuwe ontdekking

Dit was mijn eerste bestelling en ik ben helemaal tevreden over de service en de prijzen.

Duidelijke site, snelle afhandeling.

Voor de producten die wij verkiezen is het superhandig om online te bestellen, te betalen en om de bestelling en verzending op te volgen. Je weet vooraf wanneer de levering zal gebeuren. Top!!!

zeer tevreden !

Bestellen gaat eenvoudig en correcte levering binnen de 24u !

Alline, all in nutricia

Besteld, betaald en ontvangen in amper 24 uur. Ik ben een tevreden klant.

Levering

Artikel snel geleverd.prima servuce.

Perfecte en snelle service

Ik bestel hier graag omdat de service en verzending perfect zijn. Ook naar Nederland.

Perfect!

Een paar uur na mijn bestelling kreeg ik al het bericht dat de spullen verzonden waren. 1,5 dag later was alles binnen. De hele zending was te volgen via de link in de e-mails. Perfect!

volledige voldoening voor een scherpe prijs

Een zeer overzichtelijke website met een uitgebreid gamma.Ik kan deze firma zeker aanraden. Graag zou ik in de toekomst ook medicijnen op voorschrift willen bestellen.

zeer snelle levering

mijn pakje is zeer snel geleverd geweest alles was in orde ook de prijs was zeer goed

Goed,snel en vertrouwd.

Aanbevelingswaardig.

mannavital rode rijst platium tabletten.

alles prima geregeld.

Prima service aan goede prijs

Alles snel ontvangen in prima staat. Levering met bpost is prima, bij afwezigheid wordt het pakket bijgehouden in het nabije postpunt.

goeie service

Tip: telefoonnummer vermelden op verpakking. Onze levering (in Frankrijk) is maar toevallig ter plaatse gekomen. De chauffeur was niet van plan op zoek te gaan naar het juiste adres. Indien het telefoonnummer vermeld staat, dan bellen ze gewoon als ze in de buurt zijn, en kan je hen uitleggen hoe ze er best geraken!

uitstekend

ben heel tevreden over prijs kwaliteit,perfect binnen de aangegeven tijd geleverd,ik zal er zeker nog bestellingen doen

Ik ben heel tevreden

Heel vlot en goede opvolging

Snel en de goedkoopste.

Keurig de volgende dag geleverd. Mooie aanbieding van Nuxe producten.

Alles naar wens

Mijn bestelling is snel geleverd en alles was er bij.

Prima service en snelle levering

?? zeer tevreden

correcte levering

Ruime keuze, interessante prijzen en snelle en correcte levering. Prima ervaring !

81 Antwerpseweg b

Geel 2440