seevice

Perfecte service, snelle levering

Snel!

Perfecte levering, perfecte producten !!

Goede site

Is een goede, overzichtelijke site.

Snelle levering en betaalbaar. Goede acties.

Overzichtelijke site. Leuke acties, en sommige dingen gewoon de helft goedkoper dan bij andere aanbieders. Levering gaat snel en goed verpakt. Een aanrader dus!

Uitstekend service

Na de bestelling kun je prima de levering volgen en bezorging is zeer snel

De bestelling ging super snel. Alles is naar wens verlopen.

Prima verpakt, duurde wat lang

Betrouwbaar, enige vertraging, maar was wel te zien op de track and trace

bestelling optiphar

zeker voor herhaling vatbaar: duidelijke website, zeer vlotte levering. Alles tiptop!

Goede ervaring

Goede prijs en snelle levering. Zal zeker nog prijzen controleren en bestellen

Kan nog beter.

Helaas geen credit card acceptatie, zeer beperkte track and trace zonder tijd indicatie, slechts eenmaal thuis aangeboden daarna afhalen op een distributiepunt. Goede bereikbaarheid en snelle verzending zonder extra kosten naar Nederland.

Extra

Gemaakkelijk te bestellen Goede opvolging van de verzending Goede prijzen Bravo

Super tevreden !

Heel tevreden over de zeer snelle levering en de hele goede producten tegen een SUPERPRIJS ! Een echte aanrader. Veel dank.

Lange levertijd

Wacht al een week op de bestelling

Meest klantonvriendelijke pakketdienst ooit

Bestellen ging goed. Goede prijzen. Ik heb nog een extra product besteld omdat er boven de ? 40 geen bezorgkosten gerekend worden. Dat had ik niet moeten doen, ik had meteen een andere leverancier moeten zoeken die wel servicegericht is. Woensdag vond ik een briefje in mijn brievenbus dat DPD langsgeweest was met mijn bestelling en dat zij mij niet thuis getroffen hadden. Ze zouden geen tweede keer langskomen, ik moest het maar ophalen bij een 'servicepunt' in een andere stad. Op de site van DPD was geen andere bezorgmogelijkheid op te geven. Wel zag ik dat op de track-and-trace site van DPD een ander 'servicepunt' stond dan op het briefje. Dit 'servicepunt' was in weer een andere stad. Uiteraard is dat 'servicepunt' alleen tijdens kantooruren geopend en tijdens kantooruren moet ik werken. Ik heb nu maar liefst 7 hele dagen de tijd om iets te regelen om mijn bestelling op te kunnen halen. Ik heb nog nooit zo'n klantonvriendelijke pakketdienst meegemaakt. En zo'n pakketdienst inschakelen voor je bestellingengetuigt van een zeer diepe minachting voor je klanten. Ja, Optiphar heeft een zeer ruim assortiment en hanteert zeer schappelijke prijzen. Maar wanneer je je bestelling ook daadwerkelijk wilt ontvangen zou ik ver bij ze uit de buurt blijven.

Goede sevice

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling, keurige levering.

zeer goed

alles was ok.ik kan echt geen slecht vertellen, ik hoop dat het in het vervolg ook even vlot gaat.

mooi aanbod

mooi aanbod snelle levering en goede prijssetting zullen zekers nog bestellen

Simpel bestellen, netjes bezorgd, ook in Nederland!

Een prima ervaring. Bestelling is snel en zorgvuldig afgehandeld en netjes verpakt verzonden naar NL.

goede service

snelle en goede service , alles netjes verpakt.

Correcte prijs snelle levering

Snelle en correcte verwerking bestelling / levering

Perfect geleverd

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden van mijn bestelling! Alles was goed verzorgd ingepakt, en de kwaliteit is super! Goede apotheek!

Zeer snellle bezorging.

Redelijke prijzen.

Verzorging

Perfecte en snelle levering. Zeer tevreden.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440