Meest klantonvriendelijke pakketdienst ooit
Bestellen ging goed. Goede prijzen. Ik heb nog een extra product besteld omdat er boven de ? 40 geen bezorgkosten gerekend worden. Dat had ik niet moeten doen, ik had meteen een andere leverancier moeten zoeken die wel servicegericht is. Woensdag vond ik een briefje in mijn brievenbus dat DPD langsgeweest was met mijn bestelling en dat zij mij niet thuis getroffen hadden. Ze zouden geen tweede keer langskomen, ik moest het maar ophalen bij een 'servicepunt' in een andere stad. Op de site van DPD was geen andere bezorgmogelijkheid op te geven. Wel zag ik dat op de track-and-trace site van DPD een ander 'servicepunt' stond dan op het briefje. Dit 'servicepunt' was in weer een andere stad. Uiteraard is dat 'servicepunt' alleen tijdens kantooruren geopend en tijdens kantooruren moet ik werken. Ik heb nu maar liefst 7 hele dagen de tijd om iets te regelen om mijn bestelling op te kunnen halen. Ik heb nog nooit zo'n klantonvriendelijke pakketdienst meegemaakt. En zo'n pakketdienst inschakelen voor je bestellingengetuigt van een zeer diepe minachting voor je klanten. Ja, Optiphar heeft een zeer ruim assortiment en hanteert zeer schappelijke prijzen. Maar wanneer je je bestelling ook daadwerkelijk wilt ontvangen zou ik ver bij ze uit de buurt blijven.