Verzorging

Perfecte en snelle levering. Zeer tevreden.

Goede website, snelle levering ook in Nederland.

Ik was verrast door de snelle levering.

Tevreden klant

Zeer vlugge en correcte levering. Steeds een klein presentje bij de geleverde producten.

Perfecte service!

Supervlugge levering tegen een scherpe prijs!

ik ben tevreden, zeker van bpost, levering.

Hoe komt het dat biocondil, op de ene website goedkoper is dan op de andere website?

Snel

Snelle discrete levering van mijn product ondanks dat het vanuit Belgi? naar Nederland moet was het de volgende dag al binnen top ga zeker vsker bestellen.

Mooi assortiment.

Vlotte bestelling en aan huis bezorging.

Heel goede service !

Ben heel tevreden over mijn bestelling. Zeer correcte levering.

top firma!

Prima service. E?n product werd later geleverd en werd daarvan op voorhand via mail op de hoogte gebracht. Ben al jaren klant en steeds tevreden met de behandeling van mijn bestellingen. Ook leuk dat er telkens staaltjes bij mijn bestelling zitten. Goe bezig en doe zo voort! :)

vlotte afhandeling

doet wat beloofd werd; geen opmerkingen; goede service

Levertijd

Duurde bijna een week. Vrij lang tegenwoordig.

Snelle levering. Bedankt!

Snelle levering. Bedankt!

overzichtelijk, vlotte afhandeling

Goede site, makkelijk te bestellen en te betalen en vlotte aflevering ( in Nederland)

levering / prijs

De bestelling werd snel geleverd en de prijs was concurerend.

Alles vlot verlopen

Een shop zoals een shop moet zijn. Overzichtelijk, snel en goedkoop.

perfect

Bestelling werd perfect door jullie uitgevoerd Spijtig genoeg werd ze door Bpost niet geleverd op zaterdag maar pas op maandag!!!!!!!!

super!

veel goedkoper dan in de gewone aptheek en snelle levering!

Prima site, prima geleverd

product goed, levering vertraagt

Op 3 mei is de bestelling verzonden echter op 9 mei heeft de levering plaats gevonden. Wij waren echter niet thuis op dat moment de daarom is op ons verzoek de levering op 11 mei tot stand gekomen. De levering is later tot stand gekomen dan gepland dat was de enige tegenvaller.

snel en goed

Snel en goede levering

prima ervaring

Voor de 1ste keer bij optiphar besteld; is prima bevallen.

vlot, snel en eerlijk !

U heeft er een nieuwe klant bij. Ik ben uiterst tevreden van uw diensten.

mijn mening

correcte en snelle levering

correct, snel en nauwkeurig

correct, snel en nauwkeurig

zeer vlotte en correcte levering

Ondanks dat mijn bestelling pas in de late namiddag werd aangevraagd werd ze toch nog de volgende dag geleverd, rond 11u heeft B-post het pakje aan huis afgeleverd. Zeer snel en alles prima verpakt, een aanrader! Een betrouwbare firma met correcte prijzen !

81 Antwerpseweg b

Geel 2440