Geweldig snelle service

Gewoon perfect

prima!!

prima service en snelle levering

Levertijd

V��r 15.00 besteld is in mijn geval niet de volgende dag bezorgd, maar enkele dagen later

excellente service en goede promoties

opthiphar heeft een goede service en goede promoties

Gewoon dik ok

Gemakkelijk besteld, vlotte levering via Bpost: alles in orde.

aflevering

zeer goede service stipt geleverd alles volgens hetgeen we verwachten

Super service

Super service voor een goede prijs!

Bestelling prima afgeleverd

goede eerste ervaring dus ja

corecte afhandeling

zeer tevreden

Heel goede en snelle service!

niets in voorraad ; dus niet leverbaar in 24 uur

een stuk van bestelling was niet in voorraad ; dus wachten op verzenden van onze producten ; een dag later geleverd en verkeerd product en na telefoon beloofd op versturing maar weer niet in stock ; dus weer een dag wachten . woensdag besteld en maandag geleverd

Makkelijk besteld, prima bevestigd en snel en netjes geleverd

zie boven dat zegt nl. alles

super !!! en snelle levering

super !!! en snelle levering

Zou het zo aanraden aan anderen

Mijn bestelling was de volgende dag in huis, goed ingepakt, met fijne sampels, dus ik al met al een top service! Ik heb het meteen aangeraden aan vrienden.

Snel en makkelijk

Handige site, bestellen ging makkelijk en de levering was snel.

Zeer correct

Bestelling geplaatst voor 15 uur en de volgende dag gekregen + zeer goede prijs!

Heel tevreden

Het is gemakkelijk want het wordt thuis gebracht. (+ nu moet ik niet meer de grens over om de producten te gaan halen voor de ganse familie, die doen het nu zelf bij jullie bestellen)

snelle levering en goede prijs.

Goede service en prijs.

Bestelling niet ontvangen.

Bestelling staat als geleverd, maar is niet ontvangen. De tracking code van de bestelling leidt naar een andere klant.

Laat geleverd

Mijn bestelling kwam pas na 4 dagen, terwijl het de dag na mijn bestelling geleverd zou worden.

Snelle en perfecte service

Een zeer correcte afhandeling van de bestelling. De goedkoopste en perfect geleverd. Ook het feit dat je vanaf 40 ? gratis levering krijgt is een zeer positief feit. Dus ik blijf daar zeker klant

Prima.

Snelle levering.

4 Goede brillen, 1poetsdoekje

Ik ontving 4 goede brillen, een dag later dan verwacht. Wat ik miste waren de poetsdoekjes: slechts 1 voor 4 brillen is niet conform de website.

Perfect snelle levering!

Aan te bevelen!!!

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering. Bestel hier nog.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440