Alles ok, snelle levering.

Vlotte levering naar het buitenland

Vlotte levering naar het buitenland

Alles vlot verlopen!!!

geweldig

Prijs betaalbaar snelle levering en overzichtelijke site dus geen negatieve dingen

Alles snel en goed afgeleverd

Alles is netjes thuisgekomen met de post zoals het hoort . Facturatie en betalingen verliepen goed .

De artikelen zijn ??n dag na bestelling netjes verpakt bij mij thuis afgeleverd.

beoordeling

goed verlopen

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Excellent

Had mijn bestelling de volgende dag al

Prima service!

Bestelling is keurig en snel bezorgd en voorzien van een aardigheidje als verrassing. Erg leuk!

Afhandeling bestelling

Zeer tevreden met de snelle en correcte afhandeling!

medicijnen

Snelle netten levering met een cadeautje zeer attent.

Vlotte levering

Snelle levering met nog een leuke verrassing erbij.

Super gewoon

Echt een aanrader.. Misschien duurt het allemaal iets langer maar zeker de moeite waard!

Zeer snelle levering!

Voor 15u besteld, de volgende dag het pakketje geleverd krijgen. Een belofte die in mijn geval zelfs geldig bleek na 17u. Het was al ver na 15u toen ik mijn bestelling plaatste (ik denk rond 17u), toch kwam mijn bestelling de volgende dag om 11u 's morgens al aan. Vanaf ?25 zou er een gratis douchegel in de verpakking zitten. Deze zat er bij mij al voor ?20 in. Een aangename verrassing! Dank u Optiphar! :)

snel geleverd en er zaten leuke staaltjes bij!!

100% Tevreden

Dit was mijn eerste bestelling. Alles is prima verlopen, zowel naar gebruiksvriendelikheid van de site, de prijsvoorwaarden als de levertijd.

Zeer tevreden.

Eerste maal een bestelling geplaatst en levering was tip top in orde. Een zeer tevreden klant en zou het iedereen aanbevelen.

Service

Perfecte service en snelle levering

snelle en correcte afhandeling

Snel en goedkoop

Snel en goedkoper in vergelijking met andere sites.

vlug geleverd

correct uitgevoerd

Duidelijke communicatie en zelfs cadeautje bij bestelling !

Ideaal voor de nek!

Heel goed kussen voor nek en rug. Wel even aanpassen, maar 's morgens lekker opstaan.

T? lange wachttijd

In GROTE letters staat vermeld: "besteld voor 15u, is 's anderendaags geleverd". Pas bij bestelling kan je lezen (in kleinere letters) dat bij bestelling op zondag de levering op dinsdag gebeurt. Maar dit was bij ons zelfs pas op woensdag. Bijgevolg 2 dagen vastgekluisterd gezeten aan ons huis, terwijl ik gewoon op maandag naar een apotheek kunnen gaan en tegen 's avonds een middel had tegen luizen!!!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440