Besteld zoals voorgesteld werd.

Tijdig besteld zoals voorzien was in veilige verpakking.

Snelle en correcte behandeling van mijn pakket

Aanrader voor allen

Perfect!

Snelle correcte afhandeling met aangename verrassing in het pakje??

verzonden betekend niet verzonden!

De beloofde datum van levering werd niet nagekomen. Via email werd mij uutgelegd dat 'verzonden' betekende dat het pakje binnen het bedrijf zelf verzonden was en klaar stond om opgehaald te worden door bpost maar die werken niet op feestdagen en weekends hoewel ze daar wel reclame mee maken dat ze dat wel doen. Dus bpost gaf de schuld aan Optiphar en Optiphar gaf de schuld aan bpost. Aangezien ik het produkt dringend nodig had en de apotekers gesloten warehbop nieuwjaar en het weekend erna keek ik of ik het misschien toch kon kopen via internet en ja dat kon! vrijdag bestellen en leveren op zaterdag. Maandag ben ik bij de apotker hier om de hoek mijn produkt gaan kopen en dinsdag kreeg ik een bericht dat mijn pakje bij bpost was aangekomen. duurder + verzendkosten + een hoop ergernis + tijdverlies + telefoonverkeer. Waarom niet gewoon eerlijke informatie geven aan de klanten. Beloof niets wat je niet kan waarmaken.

Eerste bestelling

Snelle levering, veel goedkoper dan in mijn apotheek.

1e bestelling

Prima ervaring: snel, netjes en nog een extraatje erbij als cadeautje!

Levering op zaterdag???

Er was gezegd om te leveren op zaterdag, een hele dag thuis blijven (want zoals gewoonlijk in Belgi? moet je dan thuis blijven tussen 0800u en 1800u) en geen pakket (Bpost) gezien. Maandag ook weer thuisblijven omdat ze dan gingen leveren (na eerst gebeld te hebben want de tracking werkte ook weer niet .). Maw belachelijk slechte service!

Snel en goed.

Aangenaam verrast door de geleverde service.

Makkelijk bestellen en een prima prijs. Snelle levering. Top

vlotte bestelling, perfecte levering na ??n dag.

Zal zeker nog bij jullie aankopen doen, vlot en zeer te betrouwbaar.

effici?nt

vlotte bestelling snelle levering goede verpakking

heel goed

deze firma werkt vlot en correct

Top !!!

snelle en correcte levering

Salvestrol

Zeer vlotte bestelling, betaling en levering. Ook de prijs was zeer interessant.

correcte snelle levering van bestelde producten

Niets op aan te merken. Correcte zeer snelle correcte levering. Een toegevoegd staaltje is een fijne verrassing.

tevreden

snelle levering en goede producten

correcte en vlotte levering

Gemakkelijk om te bestellen, vlotte en veilige betaling. Snelle en correcte levering. Goede feedback over bestelde producten. Pakket steeds te volgen met de doorgestuurde link.

De bestelling is correct gegaan.

Geen enkel probleem

Matige bezorging

Helaas heb je bij aankoop niet de mogelijkheid om aan te geven dat de bestelling ook bij de buren kan worden aangegeven. Dit betekent als je niet thuis bent de aflevering een enorme vertraging oplevert. Dat kan echt beter.

Een positieve eerste ervaring!!!! Ik blijf zeker kandidaat.

Zeer tevreden !

Duidelijke website - snelle levering

De laatste levering.

Alles was tot in de puntjes verzorgd.Goederen, inpakken, verwittiging van aankomst.Alles klopte.We bestellen zeker terug bij deze firma.Wij wensen jullie ook een fijn 2016 toe.

Prima service. Vandaag besteld,morgen geleverd.

Prima service. Prima producten. Prima prijs.

Spreekt voo zich.

Niet op voorraad

Na besteld en betaald te hebben, meteen een mail dat goederen niet leverbaar zijn. Waarom sttat dit niet al vantevoren aangegeven zoals bij andere webwinkels? Ook geen indicatie wanneer goederen er wel zijn, dan krijg ik een mail.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440