Tevreden

Ik ben tevreden over de website en de afhandeling van mijn bestelling.b

zeer tevreden

zeer vlugge en correcte levering

zeer tevreden

Optiphar,optimaal.

Een correcte,zeer snelle levering zoals beloofd.Een optimale service.Zeker aan te bevelen.

zeer snelle levering en goeie prijs! aan te bevelen!

betrouwbaar

Alles is verlopen zoals gewenst

niets op aan te merken alleen het product werkte niet, maar daar optibar niets aan doen.

Snel en goed.

Snelle levering en ongekende goede service!!

Snelle levering en ongekende goede service!! Een klein foutje werd super snel en zeer correct opgelost. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende aankopen.

B-post laat pakketje niet liggen

Doordat B-post als enige pakjesdienst de pakjes niet aan de deur of op een gevraagde plaats wil leggen moet je steeds naar het post kantoor. Daarom probeer ik steeds te bestellen via firma's die een andere pakjesdienst gebruiken. Verder was de bestelling helemaal in orde

goede service

Zeer goede service verkeerde bestelling gedaan en werd correct afgehandeld

perfecte levering

alles en juist geleverd volgens mijn bestelling

Snelle levering, goede prijs!

Bestelling was heel snel in huis (in Nederland) en dat tegen een hele nette prijs, ook de verzendkosten zijn laag.

Vlotte bestelling

De website was zeer overzichtelijk, waardoor het eenvoudig was om de juiste artikelen te vinden. Ook betaling en levering verliepen zeer vlot en snel. Super service!

UITSTEKEND

Levering voorzien na de weekend maar werd veel sneller geleverd ! Scherpe prijzen !

Kersenpitkussen nek/schouder

Prima levering

Product in orde levering zeer slecht

Het bestelde product is prima in orde alleen ben ik zeer ontevreden over de levering. Ten eerste duurde de levering veel langer dan aangegeven op de website. Toen ik het pakketje eindelijk in ontvangst kon nemen schrok ik van de doos. De doos was zeer slecht verpakt slecht alleen aan de zijkant met 1 stuk tape vast geplakt je kon zo in de doos kijken. Het was dus ook heel goed mogelijk om het product uit de doos te halen. De doos was ook nog eens erg beschadigd.

Makkelijk en zeer goed

Snelle levering. Uitstekende prijs/kwaliteit.

Ik zou het zeker aanbevelen ,uiterst tevreden !!!!!

volledig in orde

snel en goed!

het was een snelle levering, goed ingepakt, goede service!

Vriendelijke service en snelle levering

niets op aan te merken!

uitstekend

zowel de bestelling en levering gaat zeer vlot opdag van bestelling volgende dag reeds geleverd

snel en verzorgde levering van het produkt!

Het produkt werd keurig verpakt en snel geleverd, inclusief een proef van een ander produkt. Ik zal zeker een volgende keer weer bij Optiphar bestellen.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440