In een woord goed

Goede afhandeling verzending mag wat sneller..

Zeer snelle bediening bravo

Uiterst tevreden

Goed -"titel"???

Goed, duurde wel langer dan vermeld

jammer dat bepaalde bestelde producten niet naar holland mogen worden geleverd.

zie bovenste regels

100 % tevreden

goede prijskwaliteit , gunstige verzendkosten. Goede informatie

alles dik in orde

Ik ben zeer tevreden over de communicatie -levering van mijn bestelling

Zeer goed!!!!

De communicatie is uitstekend. De firma kan toch nog een artikel vinden dat uit de handel werd genomen. Zij contacteren me onmiddellijk, nadat ze eerder hadden gemeld dat het uitverkocht was,dat ze toch nog ??n gevonden hebben en dat ze het voor mij reserveerden.Waarvoor dank!!

uitstekend

heel gemakkelijk en correct.

Aanrader

Alles top, zoals het hoort!

Snelle levering, scherpe prijzen.

correct

zeer correcte prijs en levering. Een tevreden klant

alles netjes geleverd

#NAAM?

Top!!!!

Op advies van de huisarts deze cr?me te gebruiken voor mijn dochter haar huidziekte. Helaas nergens op voorraad in de apotheek in Nederland Geen vergoeding eigen koste. Hier in Nedeland betaal ik het dubbele en dan nog eens verz kosten. Dus bedankt!!!!! Super blij

Alles OK.

Geen propblemen. Goede website. En (belangrijk voor ons:) mogelijkheid om te laten leveren op een kantoor van bPost waardoor men niet thuis hoeft te blijven.

top bedrijf

Snelle levering, prima service.

De aflevering

De aflevering was prima maar de levering was iets later dan verwacht.

Aanrader

Hoewel ik wat huiverig was om bij een Belgische site te bestellen, ben ik als Nederlandse zeer tevreden: snelle en accurate levering. Een aanrader.

Heel correct en vlot

De website werd heel overzichtelijk en duidelijk opgesteld. U hoeft geen tijd te verdoen met het waar en hoe te bestellen. Zoals de site vermeld, stuurt de firma je vrij vlug je producten, netjes verpakt in een doos, van zodra ze jouw betaling ontvangen. Vlot en correct

PERFECT MAAR IN-PAKDOOS MAG LEUK�R ??

hhjvgjvfybghvyvf

• Vil du anbefale os? Ja

Tevreden

Ik heb mijn producten besteld rond 11u in de voormiddag en de dag nadien had de postbode ze al bij. Het was ook aanzienlijk goedkoper dan bij mijn vaste apotheker.

vandaag besteld , morgen in huis... super

Snelle, correcte service!

Weet vooraf bij bestellen gelijk wanneer levering plaatsvindt.

Zeer snelle service en goede promoties

gezien aantal sterren geen toevoeging nodig lijkt me

een Tien met een griffel !!

snel en correct!

Goede site, snelle levering.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440