Uitstekende service

Bijzonder vlotte bestelling, afhandeling en levering. A+

bestelling

de bestelling was er heel snel, niets op aan te merken

Latere levertijd dan verwacht

+ juiste levering, track&trace van BPOST - +1 dag langer wachten dan aangegeven op de website

uitstekend

Zeer betrouwbare site. Snelle levering.

Correct, snel en voordelig

Mijn eerste bestelling verliep heel vlot. Levering gebeurde daags na bestelling zoals voorzien op de website. Correct en snel, zo hoort het!

consequent in hun belofte

De dag erna heb je je pakket effectief thuis indien je opteert voor thuisbestelling en je spaart een hoop uit. In twee bestellingen al 30euro gespaard in vergelijking met de apotheek.

Altijd snel en correct bediend bij Optiphar.

Zeer tevreden. Bestelling plaatsen en de volgende morgen wordt de bestelling al geleverd. Tot nu toe was ook altijd alles in orde met de bestelling. Zeer goede en makkelijke service.

Alles goed

Een vlotte bestelling en nog vlottere levering.

prima service

Tijdig geleverd in Nederland, betaalbare prijs en geen problemen ondervonden

eerste bestelling bij optiphar

Ongelooflijk hoe snel ik mijn pakje ontvangen heb. Bestelling geplaatst in de late namiddag en de volgende voormiddag reeds het pakje ontvangen. Ongelooflijk.

Levering bestelling.

Helaas gaat het beleid van ' voor 17.00 besteld morgen in huis.' Niet op. Ik moest 3 dagen wachten op mijn product.

Alles zeer goed in orde

top,,

heel vlotte correcte uitvoering van bestelling.

Bestelling

Mooie kortingen-snelle levering - intacte verpakking. Ik ben zeer tevreden.

super service

Ik had gekozen voor levering in afhaalpunt. Bestelling geplaatst s'avonds laat en tot mijn verbazing was het pakket al de dag erop beschikbaar. Tevens leuke extra in mijn bestelling. Zeker voor herhaling vatbaar !!!

Tevreden

Overzichtelijk, correct en snel. Zeker een aanrader!

fantastische, snelle en correcte service

Ik heb verschillende keren bij Optiphar besteld. Het is meestal goedkoper dan ergens anders, de site is overzichtelijk en de levering is er altijd de dag nadien. Fijn ook dat er bij levering meestal een gratis staaltje bij zit.

Ze maken er werk van!

Zeer klantvriendelijk. Onmiddellijk antwoord indien zich een onduidelijkheid of misverstand in bestelling voordoet. Prijzen voor de meeste artikelen hier het laagst.

Zoals het moet zijn!

Wij kenden het produkt dat we hebben besteld, de levering en verzending was correct, snel zoals beloofd en dik inorde Een tevreden klant !

zeer goed.

Snel en budgetvriendelijk.

Tot de volgende!

Kwaliteitsproducten tegen lagere prijs dan in mn eigen apotheek.. Ik d8 dat ik de gratis staaltjes kon vergeten maar er stak ook een extra in de doos ?? Heel gemakkelijk en gratis (vanaf ?40) thuis geleverd.. Echt super! Jup jup, tot de volgende keer!

correcte en snelle levering

Geen klachten, zeer tevreden.

verzending bestelling

bestelling is goed verzorgt betere ervaring dan met nederlandse bedrijven test strips diabetes zijn ook goedkoper dan in nederland klasse alles is goed pakket is te volgen, wordt na 3 dagen bezorgt door PTT POST PAKKETBEZORGING

prima service

snelle levering, echte aanrader! prima prijzen!

foutloos en op tijd , prima

81 Antwerpseweg b

Geel 2440