Optiphar online kopen

Goede website, gemakkelijk betaling, levering naar Nederland duurde wel 3 dagen

Zeker voor herhaling vatbaar

Ik ben opgetogen over mijn eerste bestelling bij Optiphar - Online: klantvriendelijke webshop en bestelmodule, degelijke verpakking, vlotte en traceerbare levering via bpost. De interessante kortingen zijn uiteraard meegenomen. Conclusie: zeker voor herhaling vatbaar!

prima, snelle afhandeling

prima, snelle en correcte afhandeling

Verrast door de vlugge correcte levering eerste werkdag na bestelling

Mijn zoon heeft mij (geboren in 1934 ) op weg gezet een bestelling te doencmet E commerce. Positief is: De portkosten worden ruimschoots gecompenseerd door de levering aan huis = geen verplaatsing, geen files, geen risicos, bevestiging van bestelling, en vlotte levering. Bedankt. Jan Joos

Een geweldige webshop!

Bij Optiphar vind je bijna alles wat je zoekt, en dat aan de laagste prijzen! Ik ben overgestapt van Farmaline.be naar Optiphar omdat je hier verschillende euro's mee kan uitsparen. Bovendien wordt er snel geleverd en krijg je steeds een staaltje bij je bestelling. Altijd leuk!

Altijd correct en vlot

Ik bestel regelmatig voedingsupplementen online, ik heb enkele keren een vraag gesteld. Telkens werd ik op een zeer vriendelijke en vlotte manier geholpen. Gewoon super! ;-)

Verdiend navolging

Zeer vlotte levering en goede service.

Vlotte afhandeling - Late levering

Gebruiksvriendelijke website en vlotte afhandeling van de bestelling. Helaas komt de bestelling niet binnen de 24 uur aan, zoals aangegeven op de website.

snel, correct en goedkoop!

snel, correct en goedkoop!

Te laat geleverd

Ik heb op 6 augustus om 11 uur een product besteld in de veronderstelling dat dit op 7 augustus geleverd zou zijn. Dat was het niet, ik ben dus niet tevreden. We zijn op vakantie gegaan en hebben een ander product in een gewone betrouwbare winkel gekocht. Nu zitten we met drie doosje overbodig reisziektemiddel. Groeten Jan Kluskens

Makkelijke site, goede service

Makkelijke site, dus makkelijk een bestelling te plaatsen, goede service

Bijzonder snel

Zondagavond deed ik mijn bestelling. Dinsdag werd mijn pakketje afgegeven aan de deur.

LOPERAMIDE

GOEDKOOP BIJ optiphar vlugge levering ik ben tevreden over optiphar

is goed verlopen

is goed verlopen

correct

bij vragen rond een product, goede telefonische uitleg gekregen vanuit Optiphar.

makkelijk besteld, snel geleverd.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

In orde, netjes verpakt, goedkoper dan bij de gewone apotheek

Mijn bestelling was in orde, netjes verpakt en in totaal redelijk wat voordeliger dan bij de gewone apotheek. Zeer tevreden dus! Heb het reeds aanbevolen bij een aantal vrienden.

goed, snel, correct!

positief tevreden uitstekend services

uitstekend en positief

Snelle levering en goede prijs

De prijs van het bestelde artikel was goed, scheelde bijna de helft met waar we het eerder vandaan haalde. De producten waren met 2 dagen binnen, dat is in de gestelde levertermijn (2-4 werkdagen naar NL)

Uitstekende service

Alles is prima en snel verlopen zoals jullie beloofden!

Omnibionta Pronatal

De beste vitamines vanaf zwangerschapswens !

Vlotte afhandeling, snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

prima service

Duidelijke en correcte info, levering volgens schema

websit

bekijk je website boven aan is het niet leesbaar

81 Antwerpseweg b

Geel 2440