whey proteine 94

Zeer tevreden, geleverd zoals gepland door de postbode!

Efficient,Goede verpakking,

Geen opmerkingen , Tevreden

Snelle en nette levering

levering van het bestelde product was snel en netjes

Vlotte levering

Ik had de producten 's namiddags om 15.30u besteld en de volgende dag zat de volledige levering om 12.00u al in de brievenbus. Gewoon weg super!

Goed bedrijf

Goede service. Gemakkelijk bereikbaar voor telefonisch advies. Top!

vlotte service

Snelle levering, alles in orde!

Een prima online apotheek !!!!!!!!

Snel en gemakkelijk thuisbezorgd, een prima online apotheek!!!!!!!!!

Interessantste prijs voor het product dat ik zocht.

Interessantste prijs voor het product dat ik zocht. De levering had ik niet de dag nadien, maar dat was geen probleem omdat het niet dringend was.

perfect

heel goed product om het snurken tegen te gaan

in orde !

de bestelling werd binnen de 24u geleverd.

Super goed

Geweldige producten tegen een aantrekkelijke prijs. Voor verzorging orthodontie speciale lijn van Vitis die heel goed bevalt. Verder gratis verzenden en snelle levering. Al met al prima.

zeer goed

perfecte op tijd levering en alles ok

Prima service!

Voor de eerste keer besteld. Transactie prima verlopen. Netjes op de hoogte gebracht van het gegeven dat een bepaald artikel niet op voorraad was. Snelle nalevering werd beloofd wat ook het geval is Prima service!

vlotte service

uitstekend !!!

uitstekend

voordeliger en snelle correcte service.

Alles in orde

Alles geleverd op tijd en in orde.

prima aankoop

Iets langere levertijd dan gewend, maar geen probleem!

vlotte en snelle levering

Ik stelde een vraag over het bestelde artikel en kreeg direct per mail een sluitend antwoord. Ik heb het bestelde product de dag nadien ontvangen.

Goed en duidelijk

Snel en goed, bestelde niet op voorraad net berichtje en netjes de volgende week geleverd.

aangeprezen levertermijn niet behaald

Er was gezegd levering binnen de 24u en na 48 u nog altijd niets ontvangen.

Alles naar wens

Alles is vlekkeloos verlopen

Zeer goed! Er is geen enkel probleem opgedoken en we zijn ook tel goed geholpen!

Snelle en correcte bezorging

1 van de producten was niet op voorraad, erg nette mail ontvangen dat de bestelling hierdoor een dag later was zodat het product wel meegeleverd kon worden.

correct en snel

genoeg informatie, snelle afhandeling, duidelijke faktuur.

Correct en snel

Mijn bestelling werd zoals afgesproken geleverd, was compleet en dit tegen een interessante prijs. Een aanrader!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440