zeer correcte en snelle levering.

Een duidelijke website en top service!

Nog niks ontvangen

Slecht, ik heb nog niks ontvangen.

zeer correct en eerlijk

zeer correcte reacties per mail, het bestelde product was uit voorraad en ik kreeg onmiddellijk te weten wanneer het vermoedelijk opnieuw beschikbaar was. Na een week kreeg ik te horen wanneer het exact opnieuw beschikbaar zou zijn en kreeg ik een alternatief voorgesteld dat enkele dagen vroeger beschikbaar zou zijn. Zeer correct, zeer professioneel !

Het product is nooit aangekomen!

Geen levering!

snelle afhandeling

makkelijk bestellen en snel in huis voor een goede prijs.

Super makkelijk en snel!!

Makkelijk bestellen, goede productinformatie, makkelijk betalen en supergoede verzending van artikelen!! Eerste keer, tweede keer volgt zeker!!

Vlotte en correcte afhandeling

Alles verliep naar wens

heel correcte afhandeling en vlotte levering

super tevreden

faire prijs, snel thuis!

pas deze e-shop leren kennen, besteld en meteen fan. Een goede prijs ( ook de verzendkosten ) en z??r snel verzonden. Ik ben een tevreden klant

goedkoper dan buurtapotheek!

Goedkoper en meer keuze

Super snel en juiste bestelling.

10 op 10 over de hele lijn.Doe zo verder.Groetjes.

Gemakkelijk geleverd, alleen trage bezorging

Goede prijzen op de website en een breed aanbod. Product is in goede orde ontvangen. De levering was alleen traag. Er stond bij 3-4 dagen, maar het duurde langer. Met de track-and-trace code was ook niet zichtbaar wanneer het bezorgt zou worden.

Supercontent!

Zeer gemakkelijk, veilig, super vlotte levering, zelfs verrassing in pakje. Zal zeker in het vervolg nog bestellingen plaatsen!

zeer goede service

Besteld voor 16.00 en daadwerkelijk pakketje ontvangen de volgende middag. Zeer goede service.

blij

blij met Optiphar op alle vlak

Zeer te vreden

eerste bestelling ok? voor herhaling van bestellingen vatbaar

goede en snelle service

de dag nadien geleverd en een verassing was aanwezig in mijn pakketje :-)

Snel en correct

Zeer gemakkelijk, snel en correct. Zowel het opzoeken en kopen via de site, als de verdere afhandeling. Was de eerste keer, maar zeker niet de laatste.

Goede levering, bestelling volledig perfect

zoals altijd : perfect

snelle correcte levering, prima service.

vlotte afhandeling

zeer vlotte afhandeling. Zowel bestelling, levering als betaling verliepen zeer vlot.

geweldig

supersnelle bediening een aanrader

vriendelijke klantendienst

Via mail correct behandelt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

tevredenheid

zowel voor de uitvoering van mijn bestelling en de verzending van de producten ben ik heel tevreden over uwe diensten.Zal zeker nog van uw diensten genieten in de toekomst.

snel en correct!

Perfecte levering! Ruime keuze!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440