goede service

snelle en goede levering

niet duur en veel service

Gezocht op verschillende andere maar, dit kwam er toch als beste uit, tegen vrienden gezegd die ook erg goede ervaringen hebben.

vlotte levering-

Ik vergelijk de prijzen van alle online apothekers en kies dan er de beste prijs uit voor hetzelfde product!!

Goede service!

Heel tevreden over de service en de snelheid van levering. Ook goed verpakt en alle producten waren zoals beschreven, en in orde. Nergens problemen mee gehad. Ik bestel zeker nog eens bij Optiphar!

super tevreden

heel tevreden van de correcte en snelle service

Service De Luxe!

Mijn eerste kennismaking met Optiphar is prima verlopen. Dus u heeft mij als klant gewonnen. Tot een volgende bestelling. P.M. Next day delivery in Nederland zou nog fijner zijn. Je moet natuurlijk wat te 'klagen' hebben.

Vertrouwen

Mijn product was niet ter beschikking. Men stelde onmiddellijk iets anders voor. Ik,kreeg mails met voldoende uitleg. Telefonisch werd ik vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Top service.

Uitstekend!

Prima service, prima levering!

• Ci consiglieresti? Si

goede service

Goede en snelle service.

Alles OK

Bestelling, levering en prijs overeenkomstig de afspraken. Prima partner om mee te handelen.

voldoende

Overzichtelijke site, maar de bestelling kwam een dag later dan beloofd

schitterende dienst!

Prima levering en producten, zeer tevreden!

snel en prima afhandeling

correct en professioneel afgehandeld. stevig verpakt. voor herhaling vatbaar

alles soepel

Makkelijke bestelling, snelle levering.

Perfecte en vlugge levering.

We danken Optiphar voor de service. Heel correct en een heel vlugge levering.

uitstekend

zeer vluggebediening zeer tevreden

een snelle service

De dag daarna al direct geleverd. Supersnel !

2 ChapStick sticks mogen wat mij betreft wel in een envelop zodat ze in de brievenbus passen. Verder alles OK

super

verzending van Belgie naar Nederland gebeurde zelfs sneller dan aangegeven.

bestelling

een vlugge en vlotte afhandeling

Bestelling

de bestelling is zeer goed en tijdig afgeleverd. Binnen de vierentwintig uur was ze hier geleverd door Bpost. Echte goede service van Optiphar.

Hoewel het uit Belgie moest komen, was mijn bestelling er binnen een paar dagen, keurig verpakt.

Prima levering, alleen wat later als werd aangegeven.

Prima verzorging qua mailing etc. Pakeet werd echter pas na 4 dagen bezorgd

Bestelling.

Snelle en correcte levering.

Perfect!

Scherpe prijzen en snelle verzending. Top!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440