Goede prijs kwaliteit - snelle levering

Zondag besteld, dinsdag geleverd. Regelmatige mails m.b.t. leveringsopvolging. De foto's van het WCUP assortiment moet echter nog aangevuld worden.

Zeer goede prijs en snelle levering

Uitstekende service, kan geen enkel negatief punt vinden

nog doen

De bestelling verliep heel vlot en de producten waren goedkoper dan elders. De belofte vandaag besteld en morgen geleverd werd wel niet uitgevoerd. Begrijpelijk vond ik het dat als je zaterdag bestelt de goederen niet zondag geleverd worden, maar als ze dan pas dinsdagnamiddag aan de voordeur gezet worden (was speciaal maandag thuis gebleven) zonder enige verwittiging of telefoontje, vind ik veel minder. Evengoed had iemand ze kunnen meenemen en had ik niks gekregen voor mijn geld. Een telefoontje is wel 't minste wat men kan doen om te verwittigen.

Net wat ik zocht, perfecte service!

Vlotte bestelling en snelle levering van mijn produkten. Bedankt voor de uitstekende service!

Medicatie

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling

alles toppie in orde

mijn bestelling goed en snel ontvangen

Eerste kennismaking

Kan niets negatiefs inbrengen. Correcte levering en een leuke kortingprijs. Zeker de moeite om te vergelijken. Aanrader.

Prima servive

Maandag om 16h30 besteld, dinsdag om 09h20 in postbox. niettegenstaande ik bestelde na uur (16h00) dat levering de volgende dag garandeerde kreeg ik dag nadien om 9h20 een sms van Bpack dat ik mijn bestelling kon gaan ophalen.

tevreden klant!

voordelige prijs correcte levering binnen de 24 uren

Hallux valgus epitact gesloten en open teenstuk samen ruim 50 euro

Zeer dure hulpmiddelen, die het probleem zeker niet verlichten. De teen wordt op geen enkele manier enigszins terug in de goed stand gebracht waardoor de tweede teen niet meer omhoog gedrukt wordt. Geen wrijvingsplek meer ontstaat. De gewone pleister die ik tot op heden gebruikte, leverde nog beter resultaat op. Zeker geen aanrader. Miskoop.

Gewoon goed

Eerst telefonisch duidelijk te woord gestaan. Braun thermoscan besteld en die werd keurig op de afgesproken dag geleverd.

super goed

een fijn en klantvriendelijk

Vlugge levering, directe korting op de site, zorgvuldig verpakt en leuke stalen nog extra meegekregen. Dat wordt in de toekomst zeker nog bestellen!

Levering en prijs zoals afgesproken.

Correcte levering en prijs lager dan elders (korting 20% gekregen als particulier).

SNELLE LEVERING

SNELLE LEVERING

Prima service!

Zeer snelle levering!

Prima webwinkel

Bestelling verliep vlot. Makeup was goedkoper dan bij (online) winkels in Nederland. Prima service tegen prima prijs.

Snel geleverd maar verkeerd adres

De levering was snel gedaan, maar blijkbaar was er iets mis gegaan met de verwerking van het afleveradres, waardoor deze op het facturatie adres geleverd werd. Hierdoor had ik mijn pakketje jammer genoeg toch pas een dag later.

perfect!

zeer snelle afwikkeling, goede communicatie per mail, kosteloze levering! aan te raden!

Service en prijs = top!

Prima service! Zeer goede prijs!

Levering medicatie

Enorm tevreden,correcte service en levering.

Snelle levering, keurig verpakt

Een aanrader

heel vlugge en correcte bestelling

ik had mijn bestelling smorgens gedaan en de dag erna was ze al geleverd in een postpunt. prima dus !

Snel en accuraat

U kunt er zeker van zijn dat alles snel en goed afgehandeld wordt

bestelling is goed gegaan

de aflevering had wel wat sneller gemogen

81 Antwerpseweg b

Geel 2440