zeer tevreden over zowel de prijs als de service

Ik kocht voor de eerste keer bij deze firma en ben uiterst tevreden.

Redelijke ervaring met een tegenvaller

Er werden producten geleverd met zeer korte houdbaarheid

Heel tevreden

Beste, Ik ben heel tevreden over uw service. Voor herhaling vatbaar. Mvg Katia Yang

Prima winkel

Voor de eerste keer besteld bij Optiphar, simpel bestellen via de website en een supersnelle levering, binnen 4 dagen had ik mijn pakje in huis vanuit Belgie, TOP!!!

zeer tevreden:

vlot alles gevonden op de website, bestelling correct ontvangen & goedkoper dan bij de apotheker

topper

snelle en correcte levering!

Vlot en correct

Vlot en correct

Alles was in orde.

Heel gemakkelijk om te bestellen. En vlug geleverd. Ik ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van jullie site.

Snelle en perfecte levering

Producten van Etixx besteld en alles werd snel en goed afgeleverd

prijswaardig

producten aan een competitie prijs. Snelle levering

zeer makkelijk/tijdsbesparend/super

Alles werkt zeer goed!

goede beoordeling

alles prima afgehandeld!

Snelle levering en een stuk goedkoper dan in NL.

Snel en voordelig

Dit was mijn eerste bestelling bij Optiphar. Vooral interessant is de mogelijkheid om nog tot 16 uur te bestellen om 's anderendaags geleverd te krijgen. De korting compenseert de overigens redelijke verzendkosten. De producten werden afgeleverd bij de normale ronde van de postbode, wat het makkelijk maakt om te weten wanneer. Voor herhaling vatbaar.

TWEE WEKEN GELEDEN BETALING UITGEVOERD

Dit is de eerste keer dat ik bij een online aankoop niets ontvangen hebt deze website staat bij mij op de zwarte lijst En er staat dat er binnen 24 uur wordt geleverd voor belgie

geen problemen

had weinig inzicht wanneer het pakket geleverd zou worden (duurde enkele dagen) voor de rest geen problemen

bestelling

een snelle afhandeling van de bestelling veel keus in de producten

Ik ben zeer tevreden over de bestelling bij Optiphar.

Alles werd snel en zorgvuldig geleverd!

Eerste en uitstekende ervaring

Makkelijke en overzichtelijke site Snelle levering Veilige verpakking

prima prijs kwaliteit verhouding

was de beste prijs en de bestelling vanuit belgie toch maar 3 dagen in huis dus waar ik in onze apotheek om de hoek er een kon kopen had ik er hier 2 test cassette,s en zelfs voor minder dus prima keuze en duidelijke levering

Prima, vlotte levering

Alles Ok, zoals beschreven.

Supe

Geweldig hoe snel en goed ook nog proefjes erbij,helemaal blij,

Dezelfde producten die ik bij mij normale apotheker koop, maar omdat ik daar even niet geraakte, online besteld. Snelle levering, lange houdbaarheid van de producten, en nood een extra staaltje gekregen! Dank u wel!

gemakkelijke website en heel vlotte levering

eenvoudige site waardoor producten gemakkelijk terug te vinden zijn. Vandaag besteld en 's anderdaags al geleverd.

duidelijke site en snel en voordelig

Positieve ervaring dmv prijs, levertijd en goed duidelijk te volgen via track en trace kortom prima webwinkel !!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440