Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

zeer goed

de bestelling was heel goed ingepakt en snel afgeleverd ben tevreden jullie krijgen een aanbeveling bij mij naaste vrienden en kenissenkring ga zo door

Service was prima

De manier waarop de apotheker contact nam was klasse

Zoals vermeld op de site, correct en tijdig geleverd.

Heel tevreden over de service. Heel vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch contact. Scherpe prijzen. Goed verpakt. Dinsdag 15u50 besteld, woensdag 12u20 pakket in de post afgehaald.

probleemloos

Snelle en correcte behandeling.

heel snelle levering en een goede service

Dinsdagvoormiddag besteld, woensdagmorgend al ontvangen ! Netjes verpakt, met 2 staaltjes + de dag- en nachtcreme was nog goedkoper dan bij onze apotheker ! Zeker een aanrader om te bestellen !!!

snelle levering in nederland 2 dagen

Goed en goedkoper, snel geleverd en prijsconcurrerend

Ik ben tevreden

correcte en goede service

Alline

Zeer tevreden over de afhandeling

gemakkelijke bestelling, snelle levering de volgende dag

goede service

simpel en snel ergo prima

Goede en snelle service

Geen klachten. Pakket kwam snel en zag er netjes uit.

fantastisch

Snelle en correcte afhandeling dank u

Vrij goed

Bestelde iets wat niet in voorraad was kreeg email voor en andere keuze Het zou beter zijn dat je niets kan bestellen dat niet op voorraad is Is niet alleen bij jullie een probleem

snelle en vlotte afhandeling

vlotte en snelle levering van de goederen

betrouwbaar

Uiterst korrekte afhandeling van bestelling met nakoming levertijd en spontane terugmelding en aanpassing reeds betaald bedrag zonder meer aan te bevelen

Simpelweg perfect.

Dit was mijn eerste bestelling bij Optiphar, had nooit gedacht dat het zo eenvoudig was en zo snel geleverd. Een echte aanrader !

Tevreden

Ik ben een redelijk tevreden klant omdat de bestelling 1dag later bezorgd werd dan op de site werd beloofd. Omdat het om een medicijn ging waar ik snel mee wilde beginnen vond ik dat een beetje vervelend. Maar verder ben ik tevreden.

Prima afgeleverd.

Mijn beoordeling: uitstekend afgeleverd.

Keurig zoals het hoort

Nette prijs, geen problemen en nog een extra doosje 'monsters' erbij ook. Keurig!

Prima service bij Optiphar

De bestelling verliep heel vlot, de prijs was goed. Ook het betalen ging gemakkelijk. Ik heb maandagavond besteld en woensdagmorgen werd mijn bestelling door de postbode afgeleverd. Ik ben heel tevreden over de service van Optiphar.

Volledig naar wens

Tevreden over de levering, duidelijke trackingsmails tijdens het verloop

Meteen zeer tevreden

Eenvoudig bestelling. Snelle en correcte uitvoering.

Prima, ik kan niet anders zeggen!

eerlijk en duidelijk

Het product dat ik wou, was niet beschikbaar, tenzij met een heel nabije vervaldatum. Ik kreeg correcte info en de mogelijke opties werden voorgesteld. De keuze werd aan mij gelaten ?n correct uitgevoerd.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440