Super goeie website!! Goeie aanbiedingen. Snelle verzending! Lage verzendingskost. Top!

snelle en goede service

bestelling gedaan en de volgende dag goederen ontvangen. Knap

Gebruiksvriendelijke online webshop, snelle levering, duidelijke informatie over de leveringstermijn.

Geen negatieve opmerkingen, alleen positieve ervaring.

Goed verpakt en snelle internationale levering. Kortom: alles prima geregeld.

Duidelijke webshop en orderproces. Levering was snel en verpakking was prime.

Goede wijn behoeft geen krans.

Snelle en correcte levering. Er zullen nog bestellingen volgen.

de online apotheek

snelle levering, vandaag bestellen morgen in huis. goedkoper dan in uw gewone apotheek

Snel en correct geleverd goede Service!'

Makkelijke en duidelijke website,zeer snel en correct geleverd!stalen waren leuke attentie in pakket .

uitstekend

De bestelling is netjes en binnen een paar dagen aangekomen zoals afgesproken

Vlug en correcte bestelling!

Blij dat ik deze champoo nu in huis heb , nu kan ik mijn kopje schrobben, doei..

Snelle en correcte service

Na een vlotte bestelling, werd het postpakket snel en correct geleverd op mijn thuisadres (Belgie)

besteld op vrijdagnamiddag en het pakje bezorgd door Bpost op zaterdagvoormiddag. Supersnel! Ik heb de juiste producten ontvangen en enkele staaltjes, wat ik leuk vond.

Tevreden klant

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling, de bezorgkosten zijn redelijk en het is goed afgehandeld. Ik zal vaker dingen hier bestellen

Tis in orde!

Alles goed verlopen. Het gevraagde werd correct geleverd. Via Kiala duurt het wel 4 werkdagen. Besteld op donderdag, beschikbaar vanaf dinsdagavond in Kiala-punt. Een stuk goedkoper!

Goede producten

Ik ben wel tevreden over de levering van mijn producten alleen is het een beetje onduidelijk wat de status van de bestelling is. Ik was gelukkig net thuis toen het kwam. Daarna zag ik pas wat de levertijd was. Voor de rest tevreden en ook goedkoper dan elders (farmaline).

correcte levering

positief ervaren, correcte levering, goeie verpakking.

Helemaal goed

Makkelijke website, keurig en snel bezorgd, ben tevreden.

Aan te raden !

Overzichtelijke website , duidelijke gegevens, goede betalingsmogelijkheden, snelle verzending, prima verpakking, gewoon WYSIWYG !

heel helder

Alles ziet er heel helder en overzichtelijk uit. De website, de manier van bestellen , de factuur, de manier van betalen. Prima dus. De belofte van de volgende dag bezorgen kan niet helemaal waargemaakt worden.. Ik had zondag besteld en ontving de bestelling op donderdag. Alles prima in orde.

Goed opgelost

Ondanks het feit dat ??n artikel niet werd meegestuurd was ??n telefoontje voldoende om de ganse bestelling de volgende dag alsnog te mogen ontvangen

Alles geleverd zoals voorzien

Prijs en levering gebeurde zoals op de website voorzien

Snel, goed en betrouwbaar

Snel het juiste product gevonden op de website, snel en gemakkelijk besteld, pluspunt= paypall betaalmogelijkheid. Snel geleverd en product zeer goed verpakt.

UITSTEKEND

Altijd een heel vlotte service, goede prijs voor kwaliteitsproducten, en een heel stipte levering.

Zeer tevreden over de service en snelheid waarmee het product werd geleverd!

Alles top!!

Votte, verzorgde service. Leuke staaltjes gratis meegekregen.

snelle jongens daar bij Optiphar

Wat ik nodig had was binnenklikbereik

81 Antwerpseweg b

Geel 2440