Awesome seller!

Awesome seller!

Duidelijke site en goede service

Het bestellen en betalen ging vlot, alleen was de levering best wel laat maar dat ligt alleen maar aan de Nederlandse Postbezorging. Het is vrijwel onmogelijk om een zending standaard naar een Postkantoor te laten bezorgen, de bezorger komt eerst een of twee maal tevergeefs aan huis.

prima service

Vlotte samenwerking, communicatie. Bestelling correct verstuurd en aangekomen

Transactie is snel en effici?nt verlopen.

Niks negatiefs op aan te merken, goede prijs, bestelling verliep vlekkeloos en bestelling zat dag erna in mijn bus.

Bestelling is goed over gekomen.

Beste lezer, Tja Minoxidil. Dat had ik besteld. Ik begrijp niet waarom het zo duur moet zijn. Ik heb in Parijs een adresje waar ik voor 13 euro 180 ml koop en dan betaal ik bij u nog steeds 20 euro meer, maar op veel adressen in NL ben ik nog meer kwijt. Het Franse product komt van Cooper. Misschien een tip voor u. Groeten

Aanrader

Alles tip top in orde :-)

nette levering alleen niet binnen aangegeven tijdspanne

Ik zou hier weer bestellen.

rimpeloos !!

correcte bestelling, snelle uitvoering, aflevering en afrekening kortom perfect

Heel gemakkelijk en tiptop in orde!

Mijn bestelling is heel correct en op tijd geleverd. Aan te bevelen.

Vlotte, goede levering.

Ik vond dat de levering vlot verliep. Vond het gemakkelijk dat je niet verplicht was om thuis te blijven. Goed verpakt. Ik ben er heel content van.

Efficient bestel en afleverproces.

Goed en effectief bestelproces met een tijdige aflevering. Het product is bij mij bekend en voldoet aan alle eisen.

Alles prima verlopen zowel de bestelling als de levering.

Tevreden, vlotte levering

Producten werden zeer snel geleverd. Voor herhaling vatbaar!

Een goede dienstverlening

Het doosje in de verpakking was wat gekreukt, maar de inhoud van het doosje was niet beschadigd.

gebruiksvriendelijke website, excellente service en communicatie

ik zou deze webshop aan iedereen aanbevelen .

prima service

de site is informatief en overzichtelijk. De bestelling is goed te plaatsen en uit te voeren. De bestelling is goed te volgen en wordt snel en accuraat afgeleverd. mijn complimenten!

Tevreden

Tevreden over gang van zaken. alleen was de verpakking wel flink beschadigd, maar gelukkig het produkt zelf niet.:-)

5 sterren kwaliteit ; zelfs bij kleine misvatting bij levering alles prima geregeld

zeker een aanrader om internetbestelling te doen

tevreden!

snelle levering en correcte foto's op de website

Een aanrader. Vlotte en correcte afhandeling.

Een aanrader. Vlotte en correcte afhandeling.

snelle en correcte service

Goedkoop, snelle & correcte service

levering duurde te lang

jammer dat een handtekening vereist was (niet thuis) daardoor moest ik het pakje 3 dagen later ophalen bij het postkantoor.

Makkelijk, betrouwbaar, snel en goedkoop

Echt een meevaller. Alles kwam netjes op tijd aan, en nog goedkoop ook!

gemakkelijk online winkelen

Uitstekende service

De bestelling bij Optiphar wordt snel behandeld en afgewikkeld. Scherpe prijzen!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440