Verkeerde product geleverd

Ik bestelde 3 producten bij optiphar.com. 1 van de 3 producten was niet het bestelde product, dus direct na ontvangst van het pakket stuurde ik een e-mail via de online klantendienst. Na 3 werkdagen was hierop nog steeds geen reactie. Er moet daar ergens iets fout gelopen zijn, want toen ik vervolgens een e-mail stuurde rechtstreeks naar het 'info' e-mailadres van optiphar.com, kreeg ik onmiddelijk reactie! Optiphar.com geeft eerlijk toe dat de fout bij hen ligt. Maar ik wilde liever niet retourneren (hoewel dit gratis werd aangeboden), dus kreeg ik 2 andere opties: een geschenkje bij een volgende bestelling of het juiste product direct nabestellen aan een extra korting. Dit is mijn eerste bestelling bij deze online apotheek.

Voordelig en goed, netjes verpakt en redelijk vlot bezorgd.

Goede snelle service

Goede service, netjes een mail dat iets niet voorradig was.

goeie service

goeie service, vlugge aflevering, verpakking OK !

Supersnelle afhandeling en levering.

Voor de eerste maal besteld bij Optiphar met supersnelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snel, makkelijk, professioneel!

Voor herhaling vatbaar!

Betrouwbaar, snel en voordelig!

Na bestelling werden mijn artikelen zeer snel geleverd. De prijs was ook iets lager dan andere webshops, dus alles bij elkaar een aangename ervaring!

Super tevreden.

Makkelijke site om te zoeken en vlotte aflevering, ga hier zeker vaker bestellen.

Perfecte bestelling

Interessante prijs Gemakkelijke website Snelle levering

alles is prima verlopen snelle bediening en goede prijs

goede service

Gemakkelijk bestellen en snel thuisbezorgd! Top!

Scherpe prijzen, supersnelle levering.

De website is duidelijk en overzichtelijk met goede informatie over de producten uit het assortiment. Voeg daarbij de scherpe prijzen en de bezorging. Dit tezamen is goed voor 5 sterren!

volledig tevreden

correcte en snelle levering!

Zeer snelle en perfecte service

Onze bestelling werd in een paar dagen volledig correct geleverd met nog een degelijke douchegel gratis er bovenop.

Vlotte overzichtelijke site, snelle levering, correcte prijzen. Een tevreden klant!

Correcte levering, een beetje laattijdig

De levering was correct en intact, maar niet geleverd volgens de aangegeven tijd. Dit was voor mij geen punt, daar ik nog voldoende voorraad in huis heb.

geen commentaar

De bestelling is goed verlopen, ben zeer tevreden.

Snel, correct en met een kleine verrassing!

Onze bestelling is absoluut vlot verlopen. Eer we het goed en wel in de gaten hadden was ze er al. Zoals gezegd, snel, gemak van betaling, kort samengevat, zeer correct verlopen. Er zat zelf een extraatje bij! Voor herhaling vatbaar.

supersnel !

Bestelling heel snel geleverd en in orde. Positieve ervaring en voor herhaling vatbaar.

Kwalitatieve levering

Heb voor de eerste keer hier besteld en ik moet toegeven dat ik op nog geen enkele andere internet verkoopsite de producten zo goed verpakt aangekregen heb gekregen. De site is niet te duur met zijn prijzen, de levering is relatief snel en de verpakking is verzorgd tot in de puntjes. Een aanrader!

Super handig en goede korting.

Goede service.

snelle levering goede prijzen

De levering was snel en de producten hebben goeie prijzen beter dan in nederland. voor mijn items zou ik in nederland 87 euro kwijt zijn, hmaar bij optihar maar 40 ;) ga zeker vaker bestellen.

Makkelijke site en prima afgeleverd.

Bestelling online verliep vlot en gemakkelijk. De order werd op tijd thuis afgeleverd en in goede verpakking ontvangen.

snelle levering en product tot nu toe volgens verwachting.

bedankt, ik zal snel weer contact met je opnemen.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440