De vraag voor beoordeling is er sneller dan de levering.

Zal beoordeling updaten aks ik m'n bestelling heb gekregen. Bestelling 8 dagen geleden geplaatst.

Zeer snelle en correcte levering

fijn alternatief

Homeopatische geneesmiddelen verdwijnen door toedoen nederlandse overheid (min. Schippers) steeds meer uit de aanvullende verzekerings pakketten (Achmea), nu zelfs met terugwerkende kracht onder het motto "is geen geregistreerd geneesmiddel meer volgens de G-standaard van de Z-index" die overigens geen particulier kan inzien. Ik heb maar gelijk 10 flesjes Alchemilla complex besteld op 13-8-14 bij Optiphar, was 19-8-14 in huis (zat weekend tussen) zonder bijkomende kosten. Het is altijd afwachten maar ik verkies deze betrouwbare leverancier boven mijn overheid in samenspel met mijn ziektekostenverzekeraar; Optiphar is bovendien voordeliger dan de nederlandse apotheken en menig drogist. Het middel heeft wel een iets andere samenstelling dan ik gewend was maar is toch van A.Vogel /Bioharma.

Optiphar.com

Goede ontvangst van producten en snel met verzenden. Moeite waard!

Heel vlot

Heel vlot en correct!

Prima webwinkel

Eerste bestelling bij deze winkel, ging allemaal prima. Bij aankomst bleek er iets mis met ??n artikel. Zonder morren is er een nieuwe toegestuurd, binnen een uur na het melden van de klacht. Zeer tevreden!!

Zeer goede en snelle service

Overzichtelijke website en zeer snelle levering.

Alles was picco-bello ok !! :-)

Alles was super-snel en 100% in orde !!

bestelling uit buitenland

alhoewel een korte levertijd beloofd werd, toch een week moeten wachten. Op Bpost werd een afwezigheid vermeld, dit is niet juist : de laatste 14 dagen het huis niet verlaten en bij afwezigheid wordt een melding in de bus gestoken. De zending op een zaterdag gekregen, verder alles in orde

Super service, prima en correcte afhandeling.

Caladry was niet meer in Nederland verkrijgbaar. Optiphar had het wel! Snelle levering, veilig verpakt. Super snelle afhandeling. Kan ik aanbevelen!

prettig geregeld

snelle levering ondanks dat het uit Belgie moest komen. Bestel zeker vaker

Keurig verzorgd.

Keurig/prima verzorgd,

bedankt voor de snelle en zorgvuldige afhandeling!

na zoeken ben ik erg tevreden met de goede afhandeling van hetgeen ik gekocht heb.

Snelle levering, maar geen reactie op gestelde vraag over product nadien

Prima website, snelle levering. Ik had echter daarna een vraag over het aangeschafte product, maar kreeg daar geen reactie op. Dat was jammer, maar misschien komt er nog een reactie??

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Zeer uitgebreid assortiment, wij vonden hier een zalf die bij geen enkele andere drogist/apotheek te verkrijgen was. Levering zoals beloofd gelijk de dag nadat we de zalf besteld hadden. Zeer tevreden!

Uitgebreide webshop. Pakket kan geleverd worden in Kiala-punt. Gratis staaltje bijgeleverd dat 'past' bij je bestelling

prima service

alles perfect verlopen, prima service en communicatie!

Geweldige dienstverlening!

Optiphar beschikt over zeer vriendelijk en dienstvaardig personeel, die aangezien het gevraagde produkt niet meer beschikbaar was een evenwaardig produkt voorstelden. De levering gebeurde op de dag en uur zoals gevraagd. Bedankt

direct tevreden!

vlug en juist en nog een staaltje erbij,tevreden.

Geweldige service!

Wat een geweldige service van deze organisatie. Na het plaatsen van de bestelling werd ik gelijk gebeld, dat de kleuren niet op voorraad waren. Of ik een andere kleur wild of wilde wachten op de bestelling die eind van de week of begin volgende week binnen zouden komen. Wachten op die bestelling dus en wat denk je op donderdag al in huis. Super!!

Snelle afwerking van de orders en snelle levering

Snelle afwerking van de orders en snelle levering

Zeer vlotte service, scherpe prijs.

De service verliep zeer vlot en de leveringstermijn was correct en snel. De producten hadden een interessante prijs.

snel besteld, snel geleverd !

Traumeel besteld voor onszelf en onze hond; snel en goed geleverd, dus helemaal tevreden. Als ze op zijn zullen we ze weer bij Optiphar bestellen !!

Snelle verzending en een keurige, overzichtelijke webshop.

Snelle verzending, en een keurige, overzichtelijke webshop. Daarnaast zijn de verzendkosten verre van exorbitant hoog, zoals bij sommige andere webshops wel het geval is. Kortom, een zeer positieve ervaring.

goede en snelle levering

goede en snelle levering