De bestelling was zo geplaatst en was binnen enkele dagen bij mijn gekozen kiala punt in nederland afgeleverd!!

Snelle, correcte levering

Alles was perfect in orde. Snelle levering (in het weekend besteld en op dinsdag geleverd via B-Post) Artikelen aan gunstige prijzen (zeker goedkoper dan in de echte apotheek) Lage verzendkosten!

grote keuze snel geleverd

alles was ok ; de post heeft wel wat meer tijd nodig dan 24 uur maar ja .. had maar ??n probleem : met bankkaart betalen lukte niet, visa wel. ik had gekozen voor bancontact en het systeem bleef nummer van een creditcard vragen optiphar staat bij de favorieten

geen klachten

zoals in de voorwaarden,alles ok,

nog nooit zo'n vlugge levering ontvangen

Vrijdagnamiddag besteld, midden in de verlofperiode ! Tot mijn grote verwondering werden mijn producten de zaterdagvoormiddag al geleverd !

Deze webshop heeft alles in zich!

Na veel vergelijken is Optiphar webshop de meest overzichtelijke, gedetailleerder daar waar nodig, prijsvriendelijk en de verzending met B-post is vlekkeloos verlopen en. snel! Een leuke onverwachte maar gebruiksvriendelijke gadget was het toetje! Uiteraard zal de volgende bestelling ook bij Optiphar gebeuren en is het aanbevelen waard.

zeer goede service!

zeer goede service, zeer snelle levering. Top!

Snel, correct en ook nog een extra.

Snelle bezorging, keurig verpakt en ook nog twee extra samples. Fantastisch. Simone

Bpost heeft steken laten vallen.

Ons pakket werd niet geleverd doordat Bpost er zich wel heel gemakkelijk vanaf gemaakt heeft,jammer genoeg hebben wij daardoor meer dan een week moeten wachten op onze producten !

Goed verzorgd

zo moet het !

perfekte en snelle levering zeer goede prijs, maar toch niet de goedkoopste

Perfecte Service

Na de bestelling heb ik mijn pakje zeer vlug ontvangen. Ik ben zeer tevreden van uw service. Alles was in orde.

teleurgesteld

Ik heb teleurgesteld over de levering van de bestelling.na 1 week tevergeefs gewacht te hebben op de bestelling heb ik er maar eens een mailtje aangewaagd.helaas de bestelling was ergens in Nederland en ik moest zelf maar contact opnemen met post NL werd me medegedeeld.jammer want dit is geen service dus dit is de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

Zeer snelle levering!

Na een foute levering, is alles zeer snel recht gezet, waarvoor dank! Ook zeer vriendelijk!

Betrouwbaar

Ik heb een bestelling van een product gedaan en deze ontvangen. Wat mij betreft had de benoeming van de verzendtermijn wat concreter gemogen maar wellicht is dit wat ingewikkelder als eea naar het buitenland moet worden verzonden. Verder prima

Super snel geleverd!!

Snel geleverd en voordelige prijs! Zelfs met een aardigheidje erbij. Voor herhaling vatbaar!!

SUPERSERVICE !!!!!

een heel snelle levering zonder enig probleem. Ik zal zeker nog bestellingen doen

Ik ben zeer tevreden over de producten .

Goede communicatie

Vrijwel direct na de bestelling ontving ik een email dat de artikelen van Para'kito pas de dag erna binnen zouden komen. Ze zouden daarom een dag later verzonden worden waardoor dit na het weekend zou worden. Jammer dat de artikelen op voorradig stonden maar goed opgelost.

Hle proces ging goed. Kwaliteit / prijs verhouding is goed.Kreeg wel twee verschillende pillendoosjes geleverd, een met en een zonder opschrift.

Goede prijs, ruim assortiment, snelle levering

Erg tevreden met de producten, goedkoper dan in de winkel, veel keuze, en een snelle levering!!

late levering

op de site staat dat er binnen 24 uur geleverd wordt, het duurde echter maar liefst 4 dagen.

Effici?nt en snelle, correcte levering!

Van de bestelling die ik deed was 1 product niet voorradig. Ik kreeg de volgende dag een 'vriendelijk' telefoontje welke mogelijkheden er waren om dit op te lossen. Correcte opvolging!

Optiphar is supersnel en betrouwbaar!

Nu een paar keer iets bij Optiphar besteld wat ik elders online niet kon vinden. Steeds de bestelling al de volgende dag in huis. En niet duur. Erg fijne organisatie!

Eenvoudig te bestellen en prima levering

Het bestellen en leveren is prima verlopen.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440