eind goed al goed

Het order werd snel verwerkt. Doch, facturatie-adres en leveradres werden ietwat door elkaar gemengd waardoor het leveradres foutief was. Gelukkig hebben we een goede postbode die de naam had verkend en het pakje op het goede adres heeft afgeleverd. Desalniettemin, tevreden met de service.

heel handig en snel

het was heel gemakkelijk het bestellen op zich en was heel snel geleverd.

heel snel

de bestelling was er zeer vlug. bedankt.

Levering ging super vlot, extra telefoontje om misverstanden te vermijden, perfect in orde!

Ik ben zeer tevreden over de service! Ik was al een tijdje aan het wachten op een product dat ik in verschillende apothekers niet meer kon vinden en het was nog in voorraad bij Optiphar. De levering ging super snel, met nog een extra telefoontje om misverstanden te vermijden! Wanneer nodig zal ik zeker nog gebruik maken van deze schitterende service.

Snel en goedkoop

Wil je nu eens weten: ik bestelde 4 blikken poedermelk, 2 flesjes infacol en een fles perdolanbaby en spaarde daarmee zo maar eens ? 4 per blik melk en ? 2 per flesje infacol uit, tov onze dorpsapotheek. Slecht voor de lokale economie, goed voor mijn portemonnee. En het beste van al. ik hoefde er zelfs mijn zetel niet voor uit!

op het moment dat je de bestelling plaatst staat DHL bijna bij je op de stoep.

Gewoon super. Zo behoort het te zijn om via internet te kopen.

uiterst tevreden

sterk aan te bevelen!

snelle service en levering. perfect

10/10. niks op aan te merken. alles perfect. bedankt.

Zeer goed maar levertermijn kan beter.

Zeer goede leverancier maar leveringstijd van 24u.kan een probleem zijn.

vlotte levering na 3 werkdagen

Ik had zaterdag besteld en woensdag zat het in de brievenbus.

Vlotte bestelling

Vlotte bestelling met een leuke attentie!

zeer goed

goedkoper dan dierenwinkel

mijn bestelling is perfect verlopen

mijn eerste bestelling is heel goed verlopen beter had ik niet verwacht.

Snelle en correcte levering

Maandagavond bestelt en vrijdagochtend in huis. Super!

Perfecte levering en goedkoper! Ideaal. In de toekomst zal ik hier nog bestellen. Vanaf 40? levering gratis.

Vlotte afhandeling

Het pakket werd snel verzonden, alle zaken waren zeer goed ingepakt, er was ook een staaltje en een cadeau bij. Vlot gebruik van de website.

doe zo verder

Alles snel afgehandeld en snel geleverd.

perfecte ,klantvriendelijke service en goedkoper!

alle producten zijn hier het goedkoopst,zelfs met de verzendkosten bij. Snelle levering aan huis

PRIMA VLOTTE SERVICE

ZEER GOEDE WEBSHOP KORREKTE SERVICE EN SUPERSNELLE LEVERING KLEINE VERZENDINGSKOSTEN

perfect!!!

zeer tevreden netjes verpakt goede prijs en snel geleverd!op naar de volgende bestelling!!!

Voor herhaling vatbaar

Aan te raden voor iedereen die te horen krijgt dat zijn product in de "gewone" apotheek niet meer verkrijgbaar is. Optiphar levert het zonder problemen en binnen de kortst mogelijke tijd. Dus aan te raden en voor herhaling vatbaar.

vriendelijk en behulpzaam

door een fout in adres,bestelling nog niet ontvangen contact opgenomen met firma zeer vriendelijk en behulpzaam,belovenn alles snel in orde te brengen

Super goed contact/informatie en snelle levering

kreeg snel antwoord op mijn vraag en de bestelling werd supersnel bezorgd Zeer aan te bevelen site

Vol vertrouwen en goede kwaliteit!!!

Was zoals afgesproken super prijs kwaliteit en verzending

Tevreden!

Snelle levering, ben zeer tevreden, perfect!

81 Antwerpseweg b

Geel 2440