De service en levering

De service was goed, snelle levering, product was prima.

heel snel geleverd

Betrouwbaar en perfecte service !!!

zeker aan te bevelen , telefonisch contact heel vriendelijk; zeker een aanrader !!!

geleverde producten perfect

op vrijdag besteld zaterdag een mailtje dat bestelling was verzonden maandag speciaal voor thuis gebleven niets geleverd en jawel op dinsdag was b post er met de bestelling dus aub vul die datum of dag in dat de bestelling zal bezorgd worden !!!!

snel en correct

De voorschrijvende arts zet steeds gelijk de info van een leverancier op zijn voorschrift. Eerst bestel je daar, de volgende keer vergelijken op het net. Enkele positieve vaststellingen: - de bestelde producten (2) waren prijsgunstiger bij Optiphar, - even snel geleverd - een bijkomende (kleine en bijgevolg verzendingskosten aangerekende) bestelling op dezelfde dag kon niet meer aan de eerste grotere bestelling worden gekoppeld. Bij ontvangst van de bestelling, en vooraf gemeld via mail, werd mij cash het bedrag geretourneerd. - leuk dat er ook een gratis product wordt toegevoegd. eerste bestelling worden gekoppeld, waardoor

Optiphar.com een geweldige en snelle service.

Ik heb voor het eerst besteld bij Optiphar.com, ik stond versteld van de snelheid van levering. En ik stak nog enkele euro 's in mijn zak door de betere prijzen tegen over andere apotheken. Een aanrader!!!

Aanrader!!!

Zeer tevreden over de levering en de stiptheid.Betrouwbaar, correct!

Alles bestens - immer wieder!

Sehr zuvorkommende Kommunikation, rasche Zusendung, gute Ware, fairer Preis Vielen Dank!!

Ik ben super content dat ik Optiphar heb leren kennen.

Vlotte levering, juiste producten! Een aanrader

Fantastisch !!!

Zeer snelle service !

blij met de promotie

jammer dat de verpakking niet discreet was, het pakketje werd op het werk geleverd en daar heb ik liever een anoniem pakje

Snel en goede service

De bestelling is snel in huis. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt verzonden en wanneer je deze in huis kan verwachten. Daarnaast kun je je pakketje volgen via een tracking nummer

aanrader

prefecte en vlugge levering

Snelle en perfekte levering

Prijs kwaliteit is goed en snelle levering

Excellente service!

Zeer vlot, correct, goeie prijs ?n extra staaltjes van mijn bestelde producten! SUPER! Daarenboven waren alle producten goed beschermd verpakt. Aanrader!

Fijn dat ik het via uw site kan bestellen!

Ik ben blij met de inhoud van het pakket. Als ik eerlijk ben zeg ik dat ik het pakket via Kiala iets eerder had verwacht maar een week is misschien wel normaal. Met een vriendelijke groet.

Goede prijs en snelle levering

Positieve ervaring

Prima levering

Prima levering! Niets op aan te merken!

zie boven

zie boven nogmaals

Goed product tegen schappelijke prijs, stipte levering

Goed product tegen schappelijke prijs, stipte levering. Ben tevreden

Goede service, bedankt voor de extra

Ik ben zeer tevreden over de werking van Optiphar en raad het dan ook iedereen aan om er gebruik van te maken. Eenvoudig, duidelijk, eerlijk. Met andere woorden, gemakkelijk.

alles naar wens

bestelling was snel en makkelijk te plaatsen en snel geleverd.

wachten op godau, ( titel van een boek)

beste, besteld voor een vlugge levering, 4 dagen gewacht, tracking systeem niet oke, foei!,� never more, riet joly

Heel goed!

Snel & betrouwbaar

zeer vlotte afhandeling

Vooraleer ik kon bestellen had ik wel nog wat vragen. Telefonisch werd ik vriendelijk en goed geholpen. De bestelling en levering was heel vlot.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440