bestelde artikel was niet meer beschikbaar

wanneer een product uit de handel genomen wordt, moet je dat onmiddellijk van je website halen

Een heel verzorgde bestelling

Maar de bezorgers hebben de doos in de gietende regen gezet dus de doos was doorweekt. Een geluk dat er plastiek in de doos zat.

De bestelling was correct en stipt.

Niets op aan te merken.

Fijn dat je in Belgie nog homeopatische middelen kunt bestellen die in Nederland niet meer verkrijgbaar zijn. Ik had de bestelling al na enkele dagen in huis.

alles OK

alles op tijd geleverd

vlotte en snelle levering

was onze eerste bestelling, en die verliep zonder problemen

snel, correct.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Goedkoop en snel!

Goedkoper dan andere websites of apotheker om de hoek, op enkele dagen kon ik het pakketje al gaan afhalen!

ziek zijn verdwijnt met de noorderzon

Ik ben tevreden met de tabletjes tegen reisziekte, zij helpen mij prima, als ik korte of lange afstanden moet afleggen! Snelle bezorging, duidelijke website.

prima, makkelijk bestellen en snelle en correcte levering

Ik vind het een negen.

Foutloze snelle leveringen! TOP!

Als iets "slecht" is wordt dit uitvergroot. Tijd om de rollen eens om te keren! Firma's die hun best doen om de klantenservice voorop te zetten verdienen van mij een DIKKE AANBEVELING! TOP!!!!!!

It is better that the milk product is cheaper

The product and delivery is good

met een computer is dit een eenvoudige en snelle manier om niet- terugbetaalbare medicijnen te bestellen

dit werkt zeer correct en snel!

Snel en correcte levering van de juiste bestelling !

Vandaag besteld en morgen geleverd, daar kan je op rekenen.

gemakkelijk

Ik heb tot nu toe 2 keer besteld bij optiphar. De eerste keer was er een probleem bij de transporteur en is mijn pakketje redelijk lang onderweg geweest. uiteindelijk is het hier op een zaterdag geleverd en hebben ze het pakketje over de poort gegooid. er zat babyvoeding in en stond dus in de volle zon. gelukkig dat het toen niet regende. de 2de keer op een kiala punt laten leveren om dit voorval te vermijden en dit ging wel goed. Het enige wat wel handig zou zijn als je een mail zou ontvangen als je pakketje toekomt.

Snelle levering en goed verzorgde opvolling.

Heel ruime keuze, vlotte levering

Heel ruime keuze met de nieuwste producten (zocht de Nurofen 200 fastcaps die pas uit waren, en vond ze nergens anders). Snelle levering, stevige verpakking. Alles in orde!

Foutloos, snel en goedkoper

Supersnelle verzending, goedkoper en toch dezelfde kwaliteit als in de apotheek. Maak ik zeker nog gebruik van!

Producten OK en snelle levering zonder problemen

De extra kortingen zijn natuurlijk meegenomen, maar wel jammer dat bepaalde producten telkens duurder worden.

Supersnel en superdiscreet.

Hele snelle levering, medicatie was netjes verpakt.

Gewoon weg super

Alles super vlot verlopen.

vlotte afhandeling en perfecte levering

de werkwijze is correct en dat is wat men verwacht !!!

werkwijze die leid tot tevredenheid van elk

Goede service, en zeer tevreden over de kwaliteit van het product!!!

snelle levering en vlotte communicatie

Het bestellen ging vlot en de levering volgde snel. Heel fijn om op die manier samen te werken en te bestellen. Aangename website met goeie zoekfunctie. Enige minpuntje: niet bij alle produkten staat een foto en een beschrijving wat het moeilijk maakt om een bestelling te overwegen.

bestelling vlot verlopen, dank.

81 Antwerpseweg b

Geel 2440