Laden reviews...
1.464 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen klanten de snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding. De meeste reviews noemen een betrouwbare service met duidelijke informatie tijdens het bestelproces. Een enkele melding gaat over kleine vertragingen, maar de ervaring blijft overwegend positief en betrouwbaar.
Korte levering tijd
Willy
VIANEN+UT
snelle en correcte levering.
Eduard
Haelen
ik kan dit product gemakkelijk aanbrengen
Corry
Bruchem
goede service, maar merkelijk duurder voor dezelfde producten dan de concurrentie.
Herman
Gent
Beste Herman,
Bedankt voor uw feedback. Fijn om te horen dat u onze service positief hebt ervaren.
We begrijpen uw opmerking over onze prijzen. We streven ernaar om kwalitatieve producten en een goede service aan te bieden tegen een eerlijke prijs, maar het kan inderdaad voorkomen dat bepaalde producten elders goedkoper worden aangeboden.
Uw feedback nemen we ter harte en gebruiken we om ons aanbod en onze prijszetting verder te evalueren. Bedankt dat u de tijd nam om uw ervaring met ons te delen.
Met vriendelijke groet,
Team Optiphar
Depuis que j'utilise Optilan, beaucoup moins d'yeux rouge
Christian
Ladeuze
Levering altijd binnen een werkdag
Claire
Naarden
Kreeg het product snel geleverd en er zat ook nog een proefmonstertje voor het gezicht bij.
Miriam
Den+Haag
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.
Patricia
Boutersem
Goede communicatie, snelle en correcte levering.
Diane
Dilbeek
Een goede prijs en netjes en snel verzonden
L.
Landgraaf
Het is jammer dat je alleen met credit card kan betalen. Deze uitgaven doe ik graag met mijn bankrekening.. Ik had lang nodig om de bestelling te plaatsen - misschien kan de site iets eenvoudiger
Doris
Etten-Leur
Normaal zeer tevreden. Alleen nu een verkeerd product geleverd gekregen en wat ik besteld had is niet op voorraad. Nu moest ik het artikel terug sturen en krijg ik mijn aankoop bedrag pas Terug als het ontvangen is. Intussen is het al 5 dagen onderweg omdat PostNL het druk heeft
Monique
Etten-Leur
zoals steeds prima in orde !
jozef
herselt
Bijgevolg deel van de inhoud van het flesje terechtgekomen op de rest van de bestelling. Doos en inhoud dus plakkerig. Zelf passende schroefdop moeten zoeken om resterende inhoud alsnog te kunnen gebruiken.
Ingrid
Brabant
Beste Ingrid,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de schroefdop bij ontvangst beschadigd was, waardoor een deel van de inhoud is uitgelopen en uw bestelling plakkerig is aangekomen.
In dergelijke gevallen mag u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. We bekijken dan graag samen een passende oplossing en helpen u zo snel mogelijk verder.
Ondertussen heb ik u persoonlijk een e-mail gestuurd om na te gaan wat we nog voor u kunnen betekenen en hoe we dit alsnog naar tevredenheid kunnen oplossen.
Met vriendelijke groet,
Team Optiphar
Grote assortiment, mooie prijzen, gratis verzenden en snelle levering. Het is niet de eerste keer dat ik bij Optiphar bestel en zeker niet de laatste.
Mihaela
Voorburg
Product besteld aan heel voordelige prijs. Snelle levering.
Vincent
NAZARETH+-+DE+PINTE
Zowel bestelling als levering zeer duidelijk en snel verlopen.Geen problemen. Geen opmerkingen
Rientje
Antwerpen
ferdinand
KINROOI
Bonne offre de produits et prix attractifs
20 June 2026
Larissa
CHATELET
Bestelling en levering is deze keer zeer vlot gegaan zonder problemen.
20 June 2026
Ronny
LOKEREN
quick and free delivery. cheaper as well
Ian%20Dale
SINT+-+NIKLAAS
Supersnelle en vlotte service
Vera
Rienne+
Snel mail contact over betreffende levering en gevraagde wijziging.
Erik
Best
Goede afhandeling en snelle levering
Hugo
Deurne
Goed geleverd, doch had het graag voor het weekend, is niet gelukt. Volgende keer zal ik vroeger moeten bestellen...
18 June 2026
Cindy