Duidelijke website- goede aanbiedingen- snelle levering met track&trace

Topproduct wat echt werkt tegen droge huid!

vlug en vlotte levering

gezocht op internet, vlotjes besteld en vlug geleverd.

correct

volgens afspraak

Mooie bruine kleur

In combinatie met wat zonnen (niet zot veel) geeft dit product een mooie bruine kleur, totaal niet gelig of in vlekken. Ik nam het trouw drie maanden en ben zelfs niet met vakantie geweest en toch zie ik mooi bruin. Een aanrader!

Heel goede eerste ervaring.

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling!

Goed ervaring

Snel was alles thuis .goed kwalitiet

Beschikbaarheid

De mooie yoga bal die ik bestelde stond wel op de site maar was blijkbaar niet beschikbaar. Misschien goed om dat beter aan te geven. In plaats van achteraf.

Heel gemakkelijk en correct

Correct

Zeer positieve ervaring behalve keuze voor post nl

In onze buurt is post nl een heel slechte koerier. Zij bellen niet aan en brengen het pakket direct naar een afhaalpunt dat ver gelegen is van Vorselaar. Ik was thuis dus kon ontvangen en het pakket ophalen in een naburig dorp is niet makkelijk zonder vervoer

perfect

Ultra snelle levering.

Perfect.

Mijn bestelling is snel en correct geleverd, met 1 woord, perfect!

Snelle levering.

Uitstekende service. Niets op aan te merken.

Prima service, vriendelijke mensen

Zie boven

prima verlopen

besteld en 2 dagen later geleverd zoals aangekondigd

snel geleverd

positief

zeer snelle bezorging

Al diverse keren besteld bij dit bedrijf . Snelle reactie, duidelijke communicatie omtrent levering en snelle levering

Slecht

Ik denk dat ik 9 mails gekregen heb voor deze 2 potjes vitamines. Bovendien legde de bezorger het niet gewoon neer bij de deur op een tafeltje maar nam hij het weer mee naar het postkantoor omdat wij niet thuis waren. De volgende dag moest ik 2x naar het postkantoor voordat men daar mijn pakketje vond.

Teleurstelling

Hallo, Op site staat niet vermeld, dat het medicijn in bulk verpakt is. Dus 168 pillen in een doos. De andere verpakking is per 14 dagen in een strip! Deze is voor controle wel of niet ingenomen geweldig. Dus de site verbeteren met duidelijke vermelding van bulk! 168 los in doos.

Service zoals altijd.

Steeds tijdige en verzorgde levering.

Super hartelijk bedank, tot nog eens. (Ondankt het falen van POST NL)

Contact téléphonique très courtois, l'opératrice a apporté rapidement la solution à mon problème, reçu le matériel conforme, un grand merci. Salutations tepectueuses, René Grandjean

The Best

Jusqu'à présent, le meilleur site de pharmacie à mes yeux. Longue vie à Optiphar.

Mooie ervaring

Alles was snel en goed. Topisch!

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel