Descriptif de certains produits incorrects

Service ok, livraison et retour ok mais la présentation de certains produits apporte de la confusion. Ex, dans le descriptif, ils annoncent 120 unités et vous recevez une boîte de 60, Ce qui vous revient beaucoup plus cher évidemment. + 4,50€ de retour.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Altijd snel en correct geleverd aan een goede prijs!!

1ère commande chez Optiphar

Ce fut ma première commande sur le site: Accès et encodage simple et clair, confirmation de commande et d'envoi rapide Livraison conforme et rapide également Bref, je suis totalement satisfaite de cette première expérience

très efficace, rapide et bon prix !

très efficace, rapide et bon prix !

Goedkoper dat anderen

Paraffine kompres van 10 x 10 cm besteld. Snelle levering en veel goedkoper en ook nog eens 4x groter dat in de reguliere drogisterij in het winkelcentrum. Alleen verwarrend dat paraffine en vasseline door elkaar als zalfkompres wordt benoemd. Vaseline is verzorgend en paraffine is voor open wonden en plakt niet aan de wond.

Rapide-choix

Qualité prix. Rapidité de livraison. Un grand bravo !

Snel en correct

Héél goed!

vlot kunnen bestellen, mooie aanbiedingen en groot aanbod. Snelle en correcte levering!

Goeie ervaring

Snel geleverd en product. Werkt ook goed.

Tevreden klant

Tevreden

top!

Makkelijk bestellen, snel geleverd. en goede prijs. echt supper!

Vlugge levering en prijzen zijn top

Stipt en geen verrassingen

Bestellen , en een paar dagen later is het al binnen

Niets mis mee

Livraison hyper rapide

Pas contente avec le produit mais il était conforme à la description, prix du marché Livraison rapide

gewoon goed met keurige prijs tov andere sites

redelijk snelle levering. nette prijs. Niks mis mee.

Gewoon goed

Prima webshop met goede content, bestelproces en prijsstelling. Snelle levering en first time right.

Goed productassortiment en zeer goede prijzen. Zeer snelle levering. Aanrader!

Correct en goed verwerkt

Ben keurig op de hoogte gesteld dat de levering 1 dag later zou komen. Dit stel ik erg op prijs.

n

n

Commande parfaite

Commande reçue très rapidement, prix attractif, parfait!

correcte levering en opvolging

zie boven

perfect

alles was perfect

Optiphar doet wat het belooft: ik had de bestelling echt de volgende dag in huis. Ik ga er zeker nabestellen als ik het weer nodig heb.

tevreden

vlotte levering