Diethyl ether voor modeldieselmotoren. Lastig of niet verkrijgbaar bij?

Lastig of niet verkrijgbaar bij anderen: dyethylether! Bij Optifar probleemloos, zonder verzendkosten en in prachtige en veilige container. Nu kunnen de modeldieselmotoren blijven draaien!!

Snelle levering en prima korting.

Snelle levering en prima korting.

Heel snel en netjes geleverd

Heel snel en netjes geleverd

Levering niet volgens afspraak!!

Levering niet volgens afspraak!!

Correcte en snelle afhandeling

Correcte en snelle afhandeling

Alles gebeurde vlot zonder problemen

Alles gebeurde vlot zonder problemen. Het pakje werd ordevol en op een vriendelijke manier aan huis geleverd.

heel correct

heel correct, heel vlug.

Ruim aanbod, met goede prijzen Snel en correct geleverd

Snelle en goedkope service.

Snelle en goedkope service.

Mijn bestelling kwam op tijd binnen.

Mijn bestelling kwam op tijd binnen. Ik ben gewoon tevreden

Erg tevreden snelle levering en fijne?

Erg tevreden snelle levering en fijne klantenservice en product netjes verplakt ontvangen. Had per ongeluk de bestelling 2x geplaatst. Was door hun zelf opgemerkt en hierover een email ontvangen of dit wel de bedoeling was. Hebben netjes een bestelling geannuleerd en het geld terug stort. Top bedankt.

Perfecte snelle levering

Ik had een product besteld dat ook vit?

Ik had een product besteld dat ook vit D 6 bevat en dat mag ik niet hebben. Uw medewerkster Annelijn was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam en gaf mij gelegenheid het product terug te zenden (hetgeen overigens nog moet gebeuren)

Pakje niet geleverd

Pakje niet geleverd, geld niet terug gekregen. De chauffeur heeft zelfs de moeite niet gedaan om aan te bellen want ik was thuis (mijn buren ook). Daarbij er zat eveneens geen briefje in de brievenbus. Dit is niet de eerste maal, voortdurend problemen met post nl. Ik heb online besteld zodat ik thuislevering heb. Als ik het ergens moet gaan halen, kan ik beter niet bestellen en het in een winkel gaan kopen.

Snelle levering Goede prijs Groot assortiment

Top zoals altijd

Top zoals altijd

Was weer keurig afgehandeld alleen was?

Was weer keurig afgehandeld alleen was de asaflow 80mg niet te bestellen en moet ik een andere leverancier gaan raadplegen.. gr, John

Ik vind het spijtig dat ik de Royal?

Ik vind het spijtig dat ik de Royal Canin low fat 1 1/2 kg niet meer bij jullie kan bestellen

Optiphar is betrouwbare webwinkel

Optiphar is betrouwbare webwinkel, maar pakje werd niet thuisgeleverd maar wel in afhaalpunt en als oudere moet je dan toch het huis uit om je pakje af te halen! Voor wat dienen die verzendingskosten dan?

Vlugge levering.volledig aan mijn?

Vlugge levering.volledig aan mijn verwachtingen

Erg snelle levering????

Erg snelle levering????

Goede service,geen problem

Bestellen gaat gemakkelijk

Bestellen gaat gemakkelijk. Vlotte levering.

very grateful

very grateful