Online apotheek

Snelle levering, Betere prijs dan in eender welke online apotheek na prijzen te hebben vergeleken. Was 35% goedkoper dan in apotheek.

Makkelijk, snel, prijs-kwaliteit verhouding goed.

Naar mijn ervaring altijd snel bezorgd en producten zoals verwacht bij bestelling.

S'avonds besteld. De dag erna in huis. Duidelijk T&T

Livraison Super rapide

Excellente expérience ! Livraison rapide ! Je recommanderai ! Merci Optiphar.

Fijn

Erg tevreden

Prima , alles goed

Adequaat

Heldere info op website en gedurende bestelproces. Prettig dat levering bij afhaalpunt rechtstreeks gekozen kan worden. Deze eerste bestelling van voor mij bekend product deed ik vanwege de gunstige prijs, maar kom ook terug om de goede service.

Zo hoort het

Ik heb besteld wat ik wilde hebben en kreeg het prima op tijd.

Uitstekende prijs / kwaliteit

Ben al jaren klant bij Optiphar en ben nog steeds heel tevreden over prijs, kwaliteit service en medewerkers. Zullen steeds naar de beste oplossing zoeken indien nodig. Ik zal zeker bij jullie blijven bestellen.

vlotte levering en goede prijs.

mooie korting..kan 6/7 dagen afhalen

Intéressante prijs en snelle levering

Zeer voordelige prijs

réf 323411

Bonjour, commandé passée le 7 mars,toujours pas reçue

• Nous recommanderiez-vous? Non

Breed assortiment

Scherp geprijst en super snelle verzending

Wat ik nodig had was hier het goedkoopst, de verzending was snel en de mailtjes met op de hoogte houden ook

alles in orde en op tijd

Goed verpakt en verder geen probleem.

Uitzonderlijke snelle levering

Heb een bestelling geplaatst en de dag erop in de voormiddag is deze geleverd Dikke duim

Zij doen wat ze beloven!

Heel erg goed !

Zeer goede ervaring!

Ik kreeg per ongeluk een verkeerd product toegestuurd. Ik stuurde een mailtje en kreeg binnen de 24u antwoord. Ik mocht het fout product houden en het juiste product werd diezelfde dag nog opgestuurd (incl een cadeautje, ter compensatie!). Zo correct en fijn. Bedankt voor deze goede service (ook als er dingen mislopen).

Prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit snelle levering

alles was perfect en sell levering

gewoon goed

zoals het hoort

Ik heb makkelijk mijn bestelling kunnen plaatsen en de levering is ook perfect verlopen

een aanrader

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding.

commande reçue ne correspond pas à celle passée

J'ai envoyé un mail pour signaler que le produit reçu ne correspond pas à celui commandé, je n'ai jamais reçu de réponse !!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heel snelle levering en uitstekende prijs

Heel snelle levering

Klantenservice is uitstekend

De omruiling van verkeerd geleverde verpakkingen verliep zeer vlot en soepel. Dank aan Kelly voor de persoonlijke service.

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel