????????????????????????

????????????????????????

Heel tevreden over heel de lijn.

Heel tevreden over heel de lijn. En wat ik nodig had was bij jullie paar euro goedkoper.

Beste prijs en super snel geleverd

De goedkoopste en de snelste wat mij betreft. Belife curcuma 3200, onmisbaar voor een gezond(er) lichaam. Ik en echtgenote nemen beide 1 capsule per dag, na enkele weken veel beterschap met artrose en spierpijnen allerhande. Super voor een vlotte dagelijkse stoelgang. Topper.

Nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

alles duidelijk en correct verlopen

duidelijke affichering productkenmerken en prijs op website. Gemakkelijk online bestelproces. snelle en correcte levering!

Goede webapotheek

Gemakkelijke site. En vlotte verzending. Niks op aan te merken. Grtz

Perfecte levering

Perfecte levering . Interessante prijs tov van concurrenten

Middel is heel goed..

Middel is heel goed. Maar op den duur onbetaalbaar! Als je voortdurend bent aangewezen op vacramac kom je in de problemen.

Omdat alles gebeurde zoals beloofd

Omdat alles gebeurde zoals beloofd, binnen de beloofde tijd, op de correcte plaats geleverd, waarvoor dank.

Zonnebrand cr?me spf 50 sensitive

Van bestellen tot leveren is alles vlot verlopen. Tevreden met product, laat geen witte waas achter.

Snel en makkelijk

Vlotte behandeling van de bestelling. Makkelijk online bestellen, goede website.

Snelle levering. Duidelijke site

Sterke kortingen en vlotte levering.

Sterke kortingen en vlotte levering.

Grote keuze goede service

Goedkoper en snelle service. Bedankt.

Niks op aan te merken.

Niks op aan te merken. Makkelijke site en superservice. Voor herhaling vatbaar. Goed van prijs maar toch niet d? goedkoopste. Enig minpuntje.

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering Interesante prijs

Ik had problemen om een bestelling te?

Ik had problemen om een bestelling te plaatsen. Ik ben een leek met tablet dus ?

Correcte en snelle uitvoering tegen?

Correcte en snelle uitvoering tegen interessante prijs.

Alles in sneltempo afgehandeld

Alles in sneltempo afgehandeld, overzichtelijke website, goede prijs, snel geleverd, toppie.

Correct nagekomen

Correct nagekomen

Goede service. Snelle levering. Ruim assortiment. Goede prijzen.

Vodoening

Een snelle en perfecte levering ! Met soms belangrijke kortingen

Geleverd zoals aangegeven.

Geleverd zoals aangegeven.

Leuke aanbiedingen en vlotte levering.

Leuke aanbiedingen en vlotte levering.

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel