Super snelle levering

Super snelle levering

Aanrader: Optiphar heeft heel effici?nt gehandeld?

Optiphar heeft heel effici?nt gehandeld en had ook een goede prijs in vergelijking met anderen.

Hele goed en snelle service!

Hele goed en snelle service!

Prima service, bezorging.

Aan te bevelen.

Snelle bezorging, correct afgeleverd! Prima communicatie.

duidelijke website en snelle levering.

duidelijke website en snelle levering.

Goede communicatie en snelle levering.

Goede communicatie en snelle levering.

Colis finalement livr? merci

MAJ: colis finalement arriv? le 17/02/23. Merci - Nous avons command? des produits et depuis mardi nous recevons chaque jour des informations de chez post nl nous informant que la livraison du colis sera report?e au lendemain. Et quand je tente de joindre optiphar en ligne je n?y parviens pas. Et le retour ?crit me rend responsable d?avoir ?crit la rue sans mettre rue devant. Je viens de rev?rifier et la rue est correcte et le num?ro aussi. Il manque juste le mot rue. Ils n?ont donc pas su o? livrer hihi c?est incroyable. On se moque de moi! Je ne commanderai jamais plus par ce site.

Daags na de bestelling heb ik pakket?

Daags na de bestelling heb ik pakket bezorgd gekregen. Op het moment dat de bestelling geleverd werd was ik niet thuis. Pakket stond op een veilig plaatsje in voortuin. Prima!

Misleiding

Als u een product aanbied met foto dan had ik verwacht het volledige product te ontvangen .In mijn geval een infraroodlamp met lamphouder en kreeg slechts de infraroodlamp toegestuurd . Misleidende aanbieding dus . Ik mag dan wel de lamp kosteloos terugsturen , wat ik vandaag gedaan heb .Mijn suggestie dat u de lamphouder zou opsturen werd genegeerd . Dus als klant ziet u me niet meer .

Altijd correct en directe levering

Altijd correct en directe levering

alles parfetto

alles parfetto

Snel leverbaar

Artikelen die ik meestal via dierenarts mee nam nu via internet. Snel leverbaar .

Goede medcijnen en snelle levering

Goede medcijnen en snelle levering

Deze bloedstelpende watten kon ik?

Deze bloedstelpende watten kon ik alleen via uw site bestellen!

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Bedankt.

#NAAM?

#NAAM?

Betrouwbare shop

Overzichtelijke website, concurrerende prijzen, snelle en correcte levering, een aanrader.

Spoedige levering

Spoedige levering

Tr?s satisfait

Tr?s satisfait concernant la commande et la livraison .

super service en super snel

super service en super snel

de vitamine is erg goed

de vitamine is erg goed,het stimuleert echt de eetlust van mijn zoon .?????? ????? ???? ???? ??? ??????

Best in prijs en juist

Best in prijs en juist

Tr?s bonne exp?rience

Produit conforme ? ma commande et livraison impeccable dans les temps convenus

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel