Parc que j?ai toujours pas re?u mon?

Parc que j?ai toujours pas re?u mon colis .j?ai fait le commande le 18/08/22, on est 30. Dans la page bien indiqu?e 5-8 jours. On est le 1 septembre toujours j?ai pas re?u. Service de transport Si vous habitez en France et vous optez pour une livraison ? domicile, votre commande sera livr?e par Fedex. Suivre votre commande Vous pouvez suivre le status de votre commande sur le site web. Cliquez sur "mon compte" et ensuite sur "mes commandes". Si vous n'avez pas re?u votre commande 3 jours ouvrables apr?s le d?lai de livraison estim?, veuillez nous contacter. Nous v?rifierons le status de votre commande et nous vous tiendrons au courant. Attention Optiphar livre en France, ? l'exclusion des ?les. L?information qu?il y a dans votre page.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snelle levering en duidelijke?

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Goed-Goedkoop-Snel

Ik kan het helaas niet spannender maken dan de titel zelf aangeeft: Zeer voordelig, kwaliteits produkt, snel geleverd.??

Goede prijs

Goede prijs. Twee dagen na de bestelling werd het pakketje, netjes verpakt, geleverd.

Prijs kwaliteit gewoon goed en goede?

Prijs kwaliteit gewoon goed en goede service

prima levering en producten

prima levering en producten

Commande conforme ? mes attentes

Commande conforme ? mes attentes

Never got delivered

Hi! Why are you asking me this, I still didn't receive the parce, nobody contacted me, I would like to get a refound for it since I think it's never gonna arrive

• Would you recommend us? No

Alles naar wens verlopen !!!

Alles naar wens verlopen !!!

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering.

alles picobello ok

alles picobello ok

Top !

Goede website, Prima producten, Goede prijs, Snel geleverd.

plus et moins

je suis content de vous mais tres mecontant de la livraisons j'ai du me deplacer de 10 km pour recuperer mon colis

Snelle leveriing?

Snelle levering product voldoet ruimschoots aan de verwachtingen

Correct afgehandeld

Correct en betrouwbaar. Snelle levering, prima!

Parfait !

Envoi et livraison rapides. Emballage tr?s soign?.

Geleverde producten zijn conform.

Geleverde producten zijn conform. De levertijd was beloofd voor zaterdag, maar het werd pas laat aangepast naar maandag. Die tijd werd wel gerespecteerd.

Correct en snel

Correct en snel, zoals ze beloofden. U

Tevreden!

Snelle levering, correcte producten, factuur meegeleverd. Alleen jammer dat er telkens zoveel karton gebruikt wordt voor de verpakking. Dit is natuurlijk voor de privacy en het gemak van het transport. maar kan er ook een herbruikbare papieren verpakking/zak gebruikt worden?

Zeer snelle en goede levering.

Zeer snelle en goede levering.

Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. Goede prijzen, super snelle levering.

Snel en correct

Snel en correct

Goed product in relatie tot prijs en?

Goed product in relatie tot prijs en snelle levering.

OKIDOKI ON ORDE

OKIDOKI ON ORDE