Tr?s contente de mon achat qu'il m'a?

Tr?s contente de mon achat qu'il m'a co?t? beaucoup moins cher en passant par cette pharmacie le nurexan deux petites g?lules blanches hom?opathique pour l'anxi?t? et les angoisses de tr?s beaux r?sultats et ce qui est bien c'est que on peut en prendre tous les quart d'heure quand les crises sont tr?s fortes sinon on peut en prendre toutes les 30 minutes aucun danger et le prix est beaucoup moins cher dans votre pharmacie que dans d'autres c'est pour cela que j'appr?cie ?norm?ment mon achat dans cet ?tablissement madame Denis Maryse

Nette levering

Bestelling is zeer snel en netjes afgeleverd.

Super snelle levering

Super snelle levering! Dankjewel!

Snelle levering en fantastische?

Snelle levering en fantastische website. Goede service. Tevreden klant.

Snelle levering, goede prijs

Interessante prijs

Interessante prijs, en snelle levering.

Vlugge vlottlevering, goed verpakt, het product is zoals het beschreven wordt, perfect

Snelle levering. Keurig verpakt.

Snelle levering Ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer het bezorgd zou worden.

correcte levering

correcte levering

goede producten

goede producten

Ongelooflijk snel, makkelijk te bestellen

Ik ben niet goed digitaal maar het bestellen ging h??l gemakkelijk. Supersnelle levering. Snel en efficient, compliment!

Aardig

Aardig leuk

Alles werd snel en correct geleverd.

Alles werd snel en correct geleverd.

Service Parfait

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Op tijd geleverd!

Op tijd geleverd!

Goed, betrouwbaar en gedegen.

De bestelling en levering goed en gedegen verzorgd. Ervaar het als betrouwbaar, breed aanbod en zal zeker vaker van Optiphar gebruik maken.

Ik bestel hier vaker

Ik bestel hier vaker. Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en goede communicatie! Zeer tevreden.

Altijd goed

Zoals steeds een snelle verwerking van de bestelling.

Zeer vlug geleverd

Zeer vlug geleverd