Klantonvriendelijke klanten'service
Klantonvriendelijke klanten'service! ' Wanneer je een product (oorthermometer) op 2 plaatsen op hun site ziet voor een bepaalde prijs, dit product wilt bestellen en in je'winkelwagentje' plots ziet dat de prijs daar zo'n 10 euro hoger is. Vervolgens in een lange online chat terechtkomt, gevraagd wordt screenshots aan te leveren, hier de moeite voor doet om die (dit bewijs) via mail aan hen te sturen. Daarna te horen krijgt, we zijn met prijsaanpassingen bezig, dit proces is kennelijk nog niet geheel doorgevoerd. De prijs in het winkelwagentje is de prijs die u dient te betalen! Sorry voor het ongemak, g??n bedankje voor de te nemen moeite, niet..uit coulance kunt u het product uiteraard kopen voor de prijs die u op 2 PLAATSEN op onze site gezien hebt, is mijn ervaring,..een goed bedrijf herken je aan een goede behandeling van haar klanten. Hier duidelijk niet hetgeval! Vaker hier besteld maar niet weer. "Sorry voor het ongemak".. Het ongemak ligt wat mij betreft duidelijk bij U! "systeemtechnisch gezien konden we je niet eens een andere prijs aanrekenen, aangezien de prijs in het winkelmandje de definitieve prijs is". Reply van Ronaldus: Onzin!..waar een wil is, is een weg. IK, heb u uitgebreid van info voorzien van 2 plaatsen op uw site waar de kennelijk foute (lagere bedragen) te vinden waren. Dus uw uitgebreide uitleg is in dit geval niet terzake doende. En nee, na deze ervaring betaal ik elders liever nog een paar euro meer dan weer bij u te bestellen! Ps trouwens ben misschien op dat gebied ouderwets maar vind het nog steeds van goed fatsoen getuigen dat u een onbekende met u aanspreekt ipv. je/jij doe ik ook met U.