geweldig

vind het geweldiger spul en service is uit stekend keurig netjes alles wat jullie is gebuurd heb besteld ongeveer 2 uur een dag en volgende morgen rond 11 uur bij mij thuis

topervaring

- ruime keuze aan producten - snelle levering - bieden mooie kortingen

alles verliep volgens afspraken

zie hierboven

heel tevreden

Snelle en accurate levering

Grote verscheidenheid en top snelle service!

Top online apotheek

Ik bestel al sinds jaren bij optiphar en ben hier zeer tevreden over. Sterke prijzen. Goeie service Heel snelle levering en goeie beschrijving op website van de producten. Enkel site kan iets toeghankelijker voor blinde gebruikers

Prima, ruim assortiment goede prijzen.

zeer goede ervaring met de bezorging en het product.

altijd supersnel bezorgd, niet soms, niet vaak, echt altijd.

Bestelling volgende dag in huis, super snel van België naar Nederland. Geweldig, dik tevreden, fijne site. Dank chapeau

top

lage prijzen snelle verzending

zonder telleurstelling

binnen 1 dag in Noordwijk Nederland afgeleverd

binnen 1 dag in Noordwijk Nederland afgeleverd

UItstekende prijs kwaliteit en vlugge opvolging van bestelling plus gratis bezorging.

het was de eerste keer dat ik bestelling plaatste was bijzonder aangenaam verrast door eenvoud van administratie en vlotte info. Enig minpunt postbezorger heeft niet gebeld maar gewoon door hek gegooid te grabbel voor iedereen...maar door leveringsbericht kon ik het meteen ook wegnemen. Maar dit kan impact hebben op Optiphar. Anderzijds besef ik dat er wel heel vlug geleverd werd....en was ik ook dankbaar daarvoor. Al aanbevolen.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

3van de 5 dozen zijn kort aan datum

goede prijs

De producten zijn goedkoper en goede promo's . Snelle levering en gemakkelijk te bestellen.

Netjes opgelost

Ik bestel regelmatig en ben tevreden over de collageen. De laatste keer had ik een probleem met de bezorging en dat is netjes opgelost gelukkig.

Supergoede service

Een fles besteld die, door PostNL, compleet gesloopt werd. Verpakking kapot en fles nagenoeg leeg. Contant opgenomen met leverancier en binnen een paar dagen een nieuwe geleverd. Keurig behandeld en geregeld door de medewerkster.

Vlotte bestelling en levering

Duidelijke website en je krijgt het juiste product snel geleverd.

Perfect, snelle levering en gunstige prijs

De andere dag al geleverd. Prima product Veel minder last van droge ogen en bovendien sterkere nagels

optiphar correct gehandeld ,post.NL2/10

Optiphar goede service soms goedkoper dan concurenten. Alleen spijtig van KOERIERDIENST POST. NL eerste keer niet geleverd status geleverd waar dan wel.Na klacht bij POST. NLen optiphar heeft men het zelfde teruggeleverd,Bij levering had ik geeist aan optiphar om een handtekening te zetten bij ontvangst.Bij levering vroeg ik om een handtekening te zetten aan de koerier, NIETNODIG ZEI HIJ? IK heb in alle haast een krabbel kunnen zetten.Na meer dan een week had ik mijn suplement.Zolang optphar deze koerierdienst gebruikt zal ik niks meer bestellen

Efficace et rapide

Commandé avant 15h et livré le lendemain

Duidelijke website en Voordelig, grote keuze, gelukkig dat ik ze toch nog ontdekt heb. Tot nu toe alleen producten van het merk Caudalie besteld. Werden ook snel geleverd en goede communicatie hoe en wanneer. Bedankt Optiphar, dit is relaxed en fijn winkelen.

Prima apotheek

Altijd correct en bliksemsnel bezorgd, producten tegen scherpe prijzen, meer moet dat niet zijn. Super!

Antwerpseweg 81 b

2440 Geel