Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de snelle en duidelijke communicatie en een proactief team. Bestellingen worden doorgaans tijdig geleverd met goede kwaliteit. Het personeel wordt als vriendelijk en professioneel ervaren en wensen worden goed meegenomen. Over het geheel genomen is de ervaring positief, met af en toe beperkte leveringsvertragingen.
de kalenders zien er netjes uit zijn goed verpakt. enkel als de kalenders een week of 2 hangen krult het papier en ziet het er niet netjes meer uit. en blijft de aanduiding die je kan verzetten niet meer zitten helaas.
Beveelt niet aan
22 February 2026
Dave
den bosch
Wat vervelend dat de voor jou gemaakte kalenders niet naar wens zijn. Wij hebben geprobeerd hierover contact met je op te nemen om meer informatie over de betreffende klacht van je te kunnen vernemen, wat tot op heden helaas nog niet is gelukt. Uiteraard proberen wij dit nogmaals om te kijken naar een oplossing zodat je dit jaar toch nog plezier kan hebben van de kalenders. Het zou heel goed kunnen zijn dat het krullen van het papier te maken heeft met invloeden van de omgeving waarin de kalender is opgehangen. Papier is een natuurproduct en bijv. luchtvochtigheid of temperatuurschommelingen zouden dit kunnen veroorzaken doordat papier hierop kan reageren. Wij hopen je snel te spreken om tot een goede oplossing te kunnen komen.
Team Kalendersbestellen.nl
Snelle en directe communicatie, duidelijke afspraken en zeer goede kwaliteit!
15 February 2026
Kacper
Zoeterwoude Rijndijk
Niet alleen het drukwerk was goed, ook het contact en service waren vriendelijk en snel. Prettig werken!
Anja
Groenlo
mijn ervaring met mensen van kalendersbestellen is uitstekend. de bestelling is op tijd en correct afgehandeld
Harry
heiloo
Zeer tevreden met het resultaat, bedankt! Jammer dat een aantal kalenders later geleverd zijn ivm beschadiging, kon deze toen niet meer versturen..
Suzan
zundert
Goede kwaliteit producten, snel in reageren en makkelijk contact
15 January 2026
Miranda Faaij
Ouderkerk aan den IJssel
We bestellen al 2 jaar onze bureaukalenders bij Kalenderbestellen.nl. De service is prettig, snel en professioneel. Het resultaat is elke keer weer mooi.
15 January 2026
Suzanne van den Brink
zwolle
Top, zoals elk jaar
André Daems
Lier
Super om te horen dat je ook dit jaar weer tevreden bent met onze kalenders André. Hopelijk tot volgend kalenderjaar! :)
Team kalendersbestellen.nl
Mijn kalenders zijn al tijd gewild bij me klanten Al was het dit jaar niet echt mijn jaar omdat ik veel zoek was maar de kalenders waren super
Hein van Elewout
Breda
Wat leuk dat jouw kalenders altijd zo in de smaak vallen bij je klanten. Veel plezier met je kalenders dit jaar en het uitdelen ervan Hein!
Team kalendersbestellen.nl
Beste mensen van Kalendersbestellen.nl, Fijn jullie ontzorgen altijd. Heel blij met jullie input, en reminder wanneer het weer tijd wordt om te bestellen. Ga zo door, dan zullen wij nog lang de kalenders bij jullie afnemen. Groeten, Team Glashandel Marcel B.V.
Petra Mensinga
Rijswijk
Het is fijn om te horen dat we jullie kunnen ontzorgen en helpen herinneren wanneer het tijd is om nieuwe kalenders te bestellen. We kijken ernaar uit om jullie nog vele jaren van gepersonaliseerde kalenders te mogen voorzien! :)
Top service en opvolging
Massimo
ROESELARE
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en opvolging van de bestelde kalenders.
Veel plezier met je kalender en graag tot een volgende bestelling!
Team kalendersbestellen.nl
Mijn ervaring is heel goed met de mensen van kalendersbestellen.nl Ze willen alles voor je ontwerpen
Robbie Fiat
Genemuiden
Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en het ontwerpen van jullie kalenders. We helpen graag bij het ontwerpen van persoonlijke en zakelijke kalenders die helemaal aansluiten bij jullie wensen.
Veel plezier met de kalender!
Team kalendersbestellen.nl
Dit jaar opnieuw kalenders besteld bij Kalendersbestellen.nl Offerte op tijd ontvangen, snelle reacties van het team en vlotte levering nog voor het eind van het jaar. Bedankt Nancy!
8 January 2026
Tessa
Hoog-Keppel
Bedankt voor je vertrouwen en je leuke review Tessa! Wat fijn dat je dit jaar opnieuw kalenders bij ons hebt besteld. We vinden het belangrijk om snel te reageren op offertes en ervoor te zorgen dat alle gepersonaliseerde kalenders op tijd in huis zijn voor het nieuwe jaar.
Nogmaals bedankt en graag tot de volgende bestelling!
perfect
5 January 2026
Hervé Mampaert
Oosterzele - Belgie
Wat goed om te horen dat de gepersonaliseerde kalenders zelfs eerder zijn geleverd dan verwacht. We doen ons best om alle bestelde kalenders zo snel mogelijk te produceren en te verzenden, ook naar België.
Veel plezier met de nieuwe bedrukte kalenders voor 2026!
Team kalendersbestellen.nl
Ik had een jaarkalender nodig om in naam van mijn bedrijf uit te delen als nieuwjaarsgeschenk. Via de website ben ik makkelijk in contact gekomen met de klantendienst en ze hebben mij zelfs geholpen met het ontwerp. De proefdruk was snel klaar en er werd heel goed geluisterd naar onze wensen waardoor er geen correcties nodig waren. Ik raad kalendersbestellen.nl zeker aan door hun vriendelijke en snelle service.
5 January 2026
Eline
Gent
Bedankt voor deze mooie woorden Eline! Fijn dat we jullie hebben mogen helpen met het ontwerpen van de jaarkalender voor jullie bedrijf. Super dat alles meteen naar wens was.
We wensen jullie veel succes met het uitdelen van de kalenders!
Team kalendersbestellen.nl
Fijn bedrijf die echt voor je klaar staat en precies weet hoe wij het wilde hebben. Erg klant vriendelijk en behulpzaam. Levering was ook top !!
17 December 2025
Arianne
Opheusden
Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen met het samenstellen van de juiste kalender. We vinden het belangrijk dat iedere kalender precies aansluit op de wensen van onze klanten en natuurlijk snel geleverd wordt.
Veel plezier met jullie kalenders voor 2026!
Team kalendersbestellen.nl
Hele mooie kalenders, de foto's worden heel mooi afgedrukt en blijven ook heel scherp. Ook de kwaliteit van het papier is heel mooi stevig.
Mevrouw
Bruchem
Dank je wel! Wat leuk om te horen dat de kalenders zo mooi zijn geworden en dat de kwaliteit van foto’s en papier in de smaak valt. Hopelijk zien we je volgend jaar weer terug.
Team Kalendersbestellen.nl
Ik kreeg tijdig een herinnering om onze kalenders te bestellen, wat heel handig is. Het bestelproces zelf verliep vlot en duidelijk en de drukproef werd snel geregeld. De gewenste afleverdatum werd perfect nagekomen en de kalenders zelf zien er weer prima uit!
Jacqueline
Haarlem
Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat de kalenders weer helemaal naar wens zijn. Graag tot de volgende kalender bestelling!
Team kalendersbestellen.nl
Producten worden zeer LAAT geleverd. De kalenders die wij voor December binnen verwachten zijn 15-12-2025 pas geleverd. Annuleren van de order accepteren zij niet. Nu zitten wij met een stapel kalenders die we niet meer bezorgd krijgen met de relatie geschenken mee.
Beveelt niet aan
Carl Kentie
Pijnacker
Beste Carl,
Allereerst onze excuses voor de vertraging. We begrijpen heel goed dat dit vervelend voor jullie is en erkennen dat dit niet de ervaring is die jullie van ons mogen verwachten. Helaas hebben we te maken gehad met problemen in onze productie, waardoor jullie bestelling later is geleverd dan gepland.
Omdat het gaat om gepersonaliseerde kalenders, kunnen we de order helaas niet annuleren. Dit staat ook vermeld in onze voorwaarden die we meesturen bij de opdrachtbevestiging. We hebben meerdere keren contact gezocht en geprobeerd mee te denken om jullie op de hoogte te houden en een oplossing te vinden.
Het is natuurlijk jammer dat jullie niet tevreden zijn over dit proces. We hopen ondanks alles dat de kalenders nog uitgedeeld kunnen worden en dat ze alsnog in de smaak vallen bij jullie relaties.
Team Kalendersbestellen.nl
Zeer mooie kalenders super service. Tot volgend jaar.
3 December 2025
andre
enschede
Fijn Andre dat je zo blij bent met de kalenders en onze service!
We zien je uiteraard graag terug volgend jaar.
Altijd optijd.
2 December 2025
Petra
RIJSWIJK ZH
Bedankt voor je review Petra,
Leuk om te horen dat je onze service top vindt en blij bent met de kalenders.
Team Kalendersbestellen.nl
mooi gemaakt en op tijd ...en erg leuk eigen initiatief wat betreft foto.s
Gerrit
Renkum
De aankoop en levering zijn zeer vlot verlopen en de kalenders voldoen aan mijn voorkeur.
André
Lier
Bart
Hamont
Dankjewel! Kort maar krachtig! ;) en super leuk om te lezen. Hopelijk zien we je volgend jaar weer terug voor je kalenders!
Team Kalendersbestellen.nl
Goed en netjes altijd snel geleverd, prijs-kwaliteitverhouding goed
Jeroen
TEN POST
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze nette service, snelle levering en prijs-kwaliteit van onze kalenders. We waarderen het enorm dat je dit met ons deelt en zien je graag volgend jaar weer terug.
Team Kalendersbestellen.nl
Bij Kalendersbestellen.nl ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte kalenders van topkwaliteit. Als gespecialiseerde kalendermakers combineren we jarenlange ervaring met persoonlijke service. Met vaste contactpersonen zorgen we voor duidelijke communicatie en een snelle, zorgeloze afhandeling van jouw bestelling.
Wij bieden een breed assortiment aan kalenders, zoals weekkalenders, maandkalenders, bureaukalenders, fotokalenders en meer. Onze ontwerpers staan klaar om jouw wensen om te zetten in een prachtig en uniek ontwerp. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, foto of speciale details: wij helpen je graag en gratis met het plaatsen ervan.
Dankzij onze eigen productie kunnen we concurrerende prijzen bieden voor zowel kleine als grote oplagen. Daarbij garanderen we 100% kwaliteit door strenge kwaliteitscontroles. Bij ons ontvang je altijd een gratis proefdruk, zodat je zeker weet dat het eindresultaat perfect is.
Nog iets vergeten of haast met je bestelling? Geen probleem! We denken graag met je mee en vinden samen een passende oplossing.
Kalendersbestellen.nl: vakmanschap, flexibiliteit en klanttevredenheid in één!
Impact 2
6921 RZ Duiven