Goed contact en snelle levering

super

ze zijn elk jaar super en mijn klanten zijn er blij mee en vragen er gewoon om

tevreden klant

geen

Goed!

Goed !

oke

oke

perfect

altijd goed en op tijd geleverd (dit ziet er zo uit als een AI text maar nee, echte recensie

Snel en goed geregeld

Super meedenken bedrijf

Elk jaar veranderen we de foto op de kalender en dat is nooit een probleem

Fijne en snelle communicatie. Mooie kalenders!

kalenders eerst niet ontvangen

stonden later aan de deur gedeelte nat

De service voldeed aan mijn verwachtingen, maar er is nog ruimte voor verbetering.

De service was snel en het team behulpzaam, maar het ontwerp voldeed niet aan mijn verwachtingen. Het miste creativiteit en bevatte veel typfouten, waardoor ik uiteindelijk zelf het ontwerp heb gemaakt. Uiteindelijk verzorgde het bedrijf alleen de samenstelling en het drukwerk van de kalender.

Het wordt goed geregeld en de kalenders zien er goed uit

Gewoon supergoed

Super leuke reacties gehad, dus volgend jaar ben ik weer van de partij

Goede kwaliteit en prima geholpen

Eenvoudig te bestellen, goede service en tevreden over het drukwerk. Enige minpunt: de afgegeven levertijd was 10 - 15 werkdagen en bij ons kwamen de kalenders na 22 werkdagen binnen.

Mooi jalebders

Zeer vlotte sevice denken mee eind product is top

prima samenwerking, mooie kalenders

Kalenders snel ontvangen, mooi opgemaakt tot we een goed voorstel hadden.

Top service !!!

We hebben onze lay out een paar keer aangepast, geen probleem Heel vriendelijke mensen aan de telefoon. Levering zoals afspraak. Super service, zo vind je het niet veel meer

Goede kwaliteit van product en service

Goede kwaliteit van product en ook goede service

Goed geholpen, erg vriendelijk en mooi product!

Perfect!

Duidelijk en prijs prima

Alles tot in de puntjes geregeld.

Zeer mooie kalenders

Goede communicatie, Zeer mooie kalenders

helemaal prima gegaan

Onze kalenders zijn helemaal goed ontworpen door het design team helemaal goed geleverd volgens afspraak

Aanrader

Eenvoudig om te bestellen, veel keuze, goede service, prima prijs, snelle levering (ruim binnen afgesproken termijn). Een aanrader over de ganse lijn.

Ze waren geweldig toen ze binnenkwamen.

Alles was perfect. Van a tot z

Super service

Snelle en correcte communicatie & service. Tevreden over het drukwerk en de snelle levering! Bedankt!

Impact 2

6921 RZ Duiven

088 – 0101900

Over Kalendersbestellen.nl

Bij Kalendersbestellen.nl ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte kalenders van topkwaliteit. Als gespecialiseerde kalendermakers combineren we jarenlange ervaring met persoonlijke service. Met vaste contactpersonen zorgen we voor duidelijke communicatie en een snelle, zorgeloze afhandeling van jouw bestelling. Wij bieden een breed assortiment aan kalenders, zoals weekkalenders, maandkalenders, bureaukalenders, fotokalenders en meer. Onze ontwerpers staan klaar om jouw wensen om te zetten in een prachtig en uniek ontwerp. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, foto of speciale details: wij helpen je graag en gratis met het plaatsen ervan. Dankzij onze eigen productie kunnen we concurrerende prijzen bieden voor zowel kleine als grote oplagen. Daarbij garanderen we 100% kwaliteit door strenge kwaliteitscontroles. Bij ons ontvang je altijd een gratis proefdruk, zodat je zeker weet dat het eindresultaat perfect is. Nog iets vergeten of haast met je bestelling? Geen probleem! We denken graag met je mee en vinden samen een passende oplossing. Kalendersbestellen.nl: vakmanschap, flexibiliteit en klanttevredenheid in één!