Mooie bloempot, snelle verzending.

Nu 2x besteld en allebei de keren zeer snel verzonden en netjes ingepakt. De pot zelf is ook perfect, echt een aanrader om hier te kopen!

Geweldig mooie vazen

Ruime keuze aan verschillende soorten vazen. Van modern tot vintage en alles daar tussenin. Makkelijk besteld en snel geleverd. Prima service!

Keurig geleverd

Tevreden klant

• Hoe beoordeel je onze service en communicatie?

Mooi ,goed verpakt en snelle levering,ik ben erg tevreden.

Mooie originele potten ,vazen,theelichthouders en meer,ik ben er erg blij mee, alles wordt goed verpakt om breuk of beschadiging te voorkomen,snelle levering,ik ben erg tevreden! ' ' I

Kei goed

Een heel fijn bedrijf . Mooie spullen. Erg goed ingepakt En een vriendelijke klantenservice die mij perfect hebben geholpen Dank je wel hiervoor

Blijmaker

Wij zijn blij met de artikelen van Still, deze zijn mooi door eenvoud. De kleuren (wit en lichtgrijs) matchen bij elkaar en zo kun je steeds andere “groepjes” bij elkaar zetten supergoed verpakt

Uitstekende service!

Prachtige kwaliteit, goed verpakt!

Mooi product

Een fantastisch product . En door de klantenservice werd ik zeer correct en vriendelijk te woord gestaan. Super

• Hoe beoordeel je onze service en communicatie?

De producten zijn super mooi en ze waren heel goed ingepakt zodat ze niet kapot konden gaan. Top

ziet er prima uit

goed product en keurig verpakt verzonden

Uitstekende service

Had een set waxinelichthouders besteld. Tijdens het uitpakken had ik er 1 per ongeluk laten vallen. Na een mail gestuurd te hebben werd er 1 nieuwe opgestuurd.

Zeer Tevreden klantje

Heel fijne ervaring! Beantwoorden hun mail vlot. Zeer vriendelijk en heel behulpzaam!! En ze hebben zeer leuke dingen. En alles wordt uitermate goed verpakt..

Erg mooi

ik heb de set waxinelichtjeshouders van Still gekocht earth en vind ze prachtig, hele mooie vormgeving zoals ik gewend ben van Still, de houders waren ook groot genoeg om er kaarzenzand in te doen dit geeft een luxe en puur geheel. Verder ben ik zeer tevreden over de levering en de service. Dus extra genieten.

• Hoe beoordeel je onze service en communicatie?

Friendly & accessible customer service with quick delivery times.

I can’t say enough good things about STILL! We placed a large order for vases, and from start to finish, the experience was amazing. The customer service team was incredibly friendly, responsive, and went above and beyond to help us find the perfect solutions for our needs. They really took the time to understand our requirements and offered thoughtful suggestions. The delivery was impressively quick, and everything arrived in perfect condition. It’s rare to find such a combination of efficiency, care, and great service, but STILL really nailed it. I’d definitely recommend them to anyone looking for quality products and top-notch customer support!

• How satisfied are you with the ordering process and delivery?
  • How do you rate our service and communication?

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn bestelde artikel werd heel snel geleverd, de volgende dag al. Het was netjes verpakt en de organische gevormde schaal is van zeer goede kwaliteit.

• Hoe beoordeel je onze service en communicatie?

Eén van de bestelde artikelen was kapot. Contact gehad en de afhandeling ging prima!

Zeer snel

Hele goede service, ondanks dat er iets mis ging...

• Hoe beoordeel je onze service en communicatie?

Prachtige kandelaars en top service

Erg blij met de kandelaars die ik hier heb besteld! Bestellen ging makkelijk en de levering was sneller dan verwacht. Alles goed verpakt en zonder beschadigingen aangekomen. De kandelaars zelf zijn stevig, mooi afgewerkt en precies zoals op de foto's. Staat super in mijn interieur. Hier bestel ik graag nog eens!

• Hoe beoordeel je onze service en communicatie?

Mijn bestelde vaas voldeed niet aan mijn verwachting. Nadat ik hierover contact had gehad met Still is dit met ons naar tevredenheid afgehandeld.

Bedrijvenpark Twente 3

7602 KA Almelo

Over STILL Collection

Bij STILL Collection vind je een unieke collectie vazen, bloempotten, schalen, kandelaars en waxinelichthouders die passen bij elk interieur. Elk item is met zorg handgemaakt en straalt vakmanschap uit. Van elegante ontwerpen tot organische vormen – STILL Collection woonaccessoires zijn de perfecte decoratie om jouw persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Ontdek de veelzijdigheid en geef jouw huis een bijzondere touch.