Laden reviews...
93 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral de snelle levering en de nette verpakking. Het assortiment vazen is gevarieerd en mooi. De algehele ervaring is positief met betrouwbare levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding, terwijl enkele bestellingen kleine problemen hebben gekend die snel opgelost zijn.
Hele mooi vaas ben er blij mee.
P
Dordrecht
Hele snelle verzending, het enige min puntje is dat het niet mogelijk is om zelf een afhaalpunt te kiezen. Alles zag er heel mooi uit, net als op de foto.
Monique
Arnhem
Hele mooie flessenvaas besteld....super goed en degelijk verpakt,snelle levering. We zijn er heel blij mee!!
Fleur
Herten
Wat leuk om te horen Fleur!
Dat je zo blij bent met de flessenvaas. We besteden veel aandacht aan een goede en veilige verpakking, dus fijn dat dit is opgevallen. Ook mooi om te lezen dat de levering snel verliep.
We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer terug te zien bij STILL!
Hele mooie producten voor een mooie prijs! En een snelle levering.
13 July 2026
Carola
Hoek van Holland
Bedankt voor deze review, Carola!
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze producten, prijzen en snelle levering. We doen ons best om kwaliteit en service te combineren, dus het is erg leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt.
Heel veel plezier met je aankoop en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Zag er mooi uit ben er blij mee
9 July 2026
Jeannet
Nieuwvossemeer
Wat leuk om te horen dat alles netjes verpakt was aangekomen en dat je tevreden bent met de producten. Veel plezier ervan en graag tot ziens!
De bestelling werd heel vlot geleverd. De waxinelichtjes houders zien er prachtig uit. Goede kwaliteit!
6 July 2026
Marian
Overdinkel
Bedankt Marian! Fijn om te horen dat de waxinelicht houders er prachtig uit zien. Veel plezier ermee!
Heel mooi
29 June 2026
Serpil
Hengelo
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en uitstraling van het product. Daar doen we het voor!
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop.
De vazen zijn helaas niet gelijk van kleur, tevens is de kleinste maat scheef. Graag reactie BVD Brenda
26 June 2026
Brenda
Amersfoort
Beste Brenda,
Wat vervelend om te horen dat de vazen niet naar wens zijn ontvangen. We vinden het jammer dat de kleuren van de vazen afwijken en dat de kleinste vaas scheef blijkt te zijn.
Om dit zo goed mogelijk voor u op te lossen, heb ik u inmiddels een e-mail gestuurd met het verzoek om samen naar een passende oplossing te kijken. We doen ons best om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.
We hopen snel van u te horen, zodat we dit naar tevredenheid kunnen afhandelen.
Beste Brenda,
Inmiddels hebben wij meerdere pogingen gedaan om contact met u op te nemen om samen naar een passende oplossing te kijken, maar tot op heden hebben wij helaas nog geen reactie van u ontvangen.
Wij zouden graag dit nog samen met u oplossen.
Een prachtige collectie….moeilijk om te kiezen Levering was snel en alles was heel goed verpakt Ik ben er heel blij mee
24 June 2026
Carolien
Nes
Dank je wel Carolien!
Fijn om te horen dat de levering snel was en alles goed verpakt aankwam. En helemaal herkenbaar dat kiezen lastig is met zoveel moois.
Leuk dat je zo enthousiast bent, daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop!
Heel blij met mijn bloempotten.
22 June 2026
Leonie
Raalte
Bedankt Leonie! Mooi dat de bloempotten goed bevallen en alles snel binnen was. Veel plezier ermee!
18 June 2026
X
Heist Aan Zee
Bedankt! Fijn om te horen dat alles snel geleverd was en goed bevalt.
Mooie items ziet er top uit en snel geleverd.
18 June 2026
Joke
Zoetermeer
Bedankt Joke! Fijn dat de waxinehouders goed bevallen en alles snel geleverd was. Daar doen we het voor. Veel plezier ermee!
Overzichtelijke website en snelle levering
17 June 2026
M
Sint-Oedenrode
Bestelling ging eenvoudig, alleen was mijn huisnummer niet doorgegeven aan de bezorgdienst. Dat zorgt ervoor dat ik mijn bestelling niet heb ontvangen. Heb dat doorgegeven maar vervolgens niets meer vernomen.
14 June 2026
Martine
Eefde
Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat de bezorging niet goed is verlopen. We hebben je bestelling inderdaad ontvangen op vrijdag zonder huisnummer, waardoor deze niet gescand kon worden door bezorgdienst. Ondertussen is (maandag) het huisnummer nu toegevoegd en is je bestelling alsnog verzonden en binnen onze levertijd van 2 werkdagen verwerkt. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, laat het gerust weten, we helpen je graag verder!
Heel tevreden met de kwaliteit en de esthetiek van de vazen, alsook met de correcte levering.
10 June 2026
Magda
Lummen
Eenvoudig te bestellen
7 June 2026
Paula
Erica
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles soepel is gegaan en de bestelling goed is aangekomen.
Meedenkend personeel over te veel betaalde verzendkosten. Direct geregeld. De geleverde artikelen zijn van goede kwaliteit. Kan iedereen STILL aanraden!
6 June 2026
Rene
Alkmaar
Mooie vazen, snel geleverd en heel goed verpakt.
6 June 2026
Inge
Den Haag
2 vazen besteld, snel geleverd, goed verpakt en zeer goed van kwaliteit! Ik ben er heel blij mee!
4 June 2026
Miranda
Zutphen
3 vazen gekocht. Snelle verzending en stevig verpakt. Mooie kwaliteit! Ontzettend blij mee.
3 June 2026
Ilse
Nijverdal
Snelle verzending, mooie producten gekregen
16 May 2026
Kristy
Volendam
Ben helemaal blij met mijn prachtige vaas, ingetogen qua kleur en uitstraling. Eigenlijk is ie te groot voor mijn zijden boeket maar te mooi om retour te sturen. Heb dus maar een kleinere versie erbij besteld.
11 May 2026
Sophie
Leiderdorp
Mooie natuurlijke vazen
9 May 2026
Elles
Nijmegen
Snelle levering en veilig verpakt
9 May 2026
Christel
Grobbendonk
Onlangs heb ik vazen van het merk Still aangeschaft. Ik was daarbij in de veronderstelling dat deze vazen waterdicht zouden zijn, wat voor mij een vanzelfsprekend uitgangspunt is bij de aankoop van een vaas. Tot mijn verbazing bleek dit echter niet het geval. Nadat ik drie tulpen één nacht in de flesvaas had geplaatst, stond mijn dienblad vol met water, hingen de tulpen slap en was vrijwel al het water uit de vaas verdwenen. Dit is uiteraard erg teleurstellend, zeker omdat een vaas in mijn beleving juist bedoeld is om bloemen met water te kunnen houden.
19 April 2026
Jan Karel
Breezand
Bij STILL Collection vind je een unieke collectie vazen, bloempotten, schalen, kandelaars en waxinelichthouders die passen bij elk interieur. Elk item is met zorg handgemaakt en straalt vakmanschap uit. Van elegante ontwerpen tot organische vormen – STILL Collection woonaccessoires zijn de perfecte decoratie om jouw persoonlijke stijl tot uiting te brengen. Ontdek de veelzijdigheid en geef jouw huis een bijzondere touch.
Bedrijvenpark Twente 3
7602 KA Almelo