Tutto sempre perfetto e ultra veloce !

Acquistare dal sito molto facile tutto chiaro pagamenti sicuri , spedizione ultra veloce

• Ci consiglieresti? Si

Groot aanbod leuke kleren, snel verzonden

Mooie collectie kinderkleding, op social media onwijs leuke voorbeeld setjes ter inspiratie. Besteld en snel verzonden / ontvangen. Top!

Aanrader!

Ruim assortiment met mooie merken. Actief en leuk te volgen via social media en goede klantenservice. Aanrader!

Prachtige kleding. Super snelle levering en retour.

Top webshop

Snelle levering, denken met je mee voor geweldige setjes kleding. Goede kwaliteit, leuk dat er loyality programma is

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Breed assortiment, snelle service en te leuke inpakservice. Ik word altijd blij van de cadeautjes!

Hele goeie service!

Ik had een bestelling gedaan met meerdere items voor mijn zoontje die in onze vakantie zijn verjaardag viert. Superleuk ingepakt! Echt veel aandacht en moeite ingestoken dat kun je zien. Nogmaals bedankt voor deze service!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Producten zoals beschreven, snel geleverd, stevig verpakt!

Snelle verzending

Fijne webshop, veel aanbod. Mijn dochter is superblij met haar nieuwe step.

Super mooie kleertjes!

Erg fijne collectie kwaliteitskleertjes voor onze kindjes, vooral in de sale vanwege de fijne prijsjes :)

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Zeker

Leukste kinderwinkel in de regio

Online bestelling was snel geleverd. Bezoek aan de winkel is altijd een feestje. Ruim mooi assortiment aan kleding en speelgoed. Leuk vriendelijk personeel. Nemen de tijd voor je. Kortom een heel tevreden klant!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Absoluut

Mooie collectie snel verzonden

Leuke bestelling binnen! Alles top. Snel, prijs-kwaliteit, filters op website. Enige verbeterpunt : stevigere verpakking. De doos was van heel dun karton en had al wat gaten.

Fijne webshop

Mooie merken, online ook klantvriendelijk, leuke aanbiedingen, snelle verzending.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja top!

Snelle levering, super leuke items en mooi ingepakt!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? N.v.t.

Snelle levering van fijne producten

Snelle levering van de bestelde producten, producten zien er netjes uit.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Bestellingen liggen vaak dezelfde dag al klaar in de winkel om op te halen! Wordt er altijd vriendelijk geholpen.

Super snelle levering

Mijn zoontje zijn microstep was gestolen, en toen wilde ik snel weer een nieuwe voor hem. En bij Spruit kids vond ik die voor een hele leuke prijs, en was hij zelfs al meteen de volgende dag in huis.

Altijd goed!

Ik bestel regelmatig en er zijn nooit problemen. Alles wordt altijd netjes ingepakt en altijd blij met mijn keuze.

De leukste spulletjes!

Heel leuk en gevarieerd aanbod! Altijd fijn in contact ook!

Snelle.levering, mooi assortiment, goede sale

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja

Spruit is altijd een online adres voor kleding en speelgoed

Breed assortiment aan zowel kleding als speelgoed. Qua kleding breed scala aan merken, de meeste zijn mijn stijl. Innovatief op gebied van speelgoed, ruime keuze in diverse prijscategorieën. Jammer dat de fysieke winkel erg ver weg is, waardoor even langs gaan geen optie is. De hoogte van het minimum bestelbedrag voor gratis verzending is nog wel eens een reden waardoor ik uiteindelijk toch niet bestel. Overigens zeer begrijpelijk, echter is voor mij in het geval van een klein cadeautje de prijs te hoog ivm de bijkomende kosten.

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Zeker. Klantenservice altijd vriendelijk en reageert snel.

Mooie prijs, snel verstuurd!

Fijne webshop! Goede prijzen en netjes verpakt. Kortom: aanrader!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? N.v.t.

Pakketje was heel goed ingepakt en snel geleverd, heel erg tevreden!

• Ben je naar tevredenheid geholpen? Ja absoluut

Soepele aankoop en mooie producten

De winkel is heel actief op social media waardoor ik snel weet of er acties zijn waar ik geïnteresseerd in ben. Mijn laatste aankoop online verliep soepel, was snel besteld en de producten waren precies zoals verwacht. In de winkel zelf vond ik het personeel vriendelijk en is de winkel fijn ingedeeld.

Leuke produkten

Prima contact gehad. Prima levering.

Schuifelenberg 1

5751 HZ Deurne

Over Spruit kids conceptstore

Spruit kids conceptstore biedt een uitgebreid assortiment kleding, speelgoed en lifestyle artikelen voor kinderen van alle leeftijden – van baby tot tiener. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en unieke winkelervaring voor onze klanten. Behalve twee fysieke winkels hebben wij ook een webshop die door heel Nederland en zelfs het buitenland verstuurt.